Εφημερίδα Κοινωνική

Athens Beer Festival στο ΣΕΦ

 Breaking News

Athens Beer Festival στο ΣΕΦ
26 Αυγούστου 2014

Για 14η συνεχόμενη χρονιά η ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΥΡΑΣ (Athens Beer Festival), ανοίγει τις πύλες της για τους πολυάριθμους φίλους και εραστές της μπίρας, από τις 28 Αυγούστου έως και τις 11 Σεπτεμβρίου 2014 στον εξωτερικό χώρο του επάνω διαζώματος του ΣΤΑΔΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΣΕΦ). Περισσότερες από200 ετικέτες μπίρας, πάνω από 60 βαρελίσιες από όλον τον κόσμο και η συμμετοχή των ελληνικών μικροζυθοποιείων υπόσχονται ανεπανάληπτες γευστικές εμπειρίες.

Πρωτεύοντα ρόλο στην διασκέδαση των επισκεπτών παίζει το Μουσικό Πρόγραμμα του Φεστιβάλ. Μεγάλα ονόματα της Ελληνικής αλλά και ξένης μουσικής σκηνής, ταλαντούχοι νέοι καλλιτέχνες και μπάντες που αξίζει να προβληθούν, θα εμφανιστούν στις 15 ημέρες που διαρκεί το Athens Beer Festival. Παρουσιαστής της φετινής διοργάνωσης είναι ο Γιώργος Λιανός που θα μας παρουσιάζει τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Ο εκπληκτικός χώρος των 30.000 τετραγωνικών μέτρων διεξαγωγής του festival έχει απεριόριστη θέα στη θάλασσα, στην Αθήνα και στον Πειραιά καθώς και άμεση πρόσβαση στην αφετηρία του Τραμ (100 μέτρα) και του Ηλεκτρικού Σταθμού του Νέου Φαλήρου (200 μέτρα). Διαθέτει πολυάριθμες θέσεις στάθμευσης, ενώ υπόσχεται να κάνει αξέχαστες τις 15 βραδιές που διαρκεί και που σας περιμένουμε να παρευρεθείτε.

INFO : ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΗ έως ΠΕΜΠΤΗ 6 ΕΥΡΩ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ / ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΕΥΡΩ. Special Events: Στις 05/09 ο Paul Di’Anno, 10 ΕΥΡΩ

 

BEER-FEST-MESA

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ