Εφημερίδα Κοινωνική

Το κρησφύγετο του Μαζιώτη βρέθηκε στο Μαρούσι

 Breaking News

Το κρησφύγετο του Μαζιώτη βρέθηκε στο Μαρούσι
18 Ιουλίου 2014

Το κρησφύγετο του Νίκου Μαζιώτη στο Μαρούσι φαίνεται ότι εντόπισε η αντιτρομοκρατική, που αυτή την ώρα διεξάγει μεγάλη επιχείρηση στο σημείο.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ το σπίτι έχει νοικιαστεί από τον ίδιο τον Μαζιώτη, όχι όμως με τα πλαστά στοιχεία της ταυτότητας που έχει δώσει στη δημοσιότητα, αλλά όπως είπε η ιδιοκτήτριά του, με άλλα στοιχεία.

Στο σπίτι βρίσκεται πυροτεχνουργός για τον πρώτο έλεγχο και αμέσως μετά οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής θα εισέλθουν σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι σήμερα οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής έδειξαν την φωτογραφία της πλαστής ταυτότητας του τρομοκράτη σε μια κάτοικο της περιοχής η οποία και τον αναγνώρισε υποδεικνύοντας στην αστυνομία την πολυκατοικία που διαμένει.

Παράλληλα, ένταλμα σύλληψης εξέδωσε σήμερα η ΕΛΑΣ για το «δεξί χέρι» του Ν. Μαζιώτη. Πρόκειται για έναν 35χρονο που είναι εξαφανισμένος από το σπίτι του τα τελευταία τέσσερα χρόνια και είχε εμπλοκή στην υπόθεση απαγωγής του βιομήχανου Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη ενώ είχε κατηγορηθεί ότι ήταν το άτομο που έκλεψε το αυτοκίνητο εκείνης της απαγωγής.

Είχε καταδικαστεί ερήμην του από το δικαστήριο για την υπόθεση για την οποία είχε επίσης καταδικαστεί ο Β. Παλαιοκώστας. Ο 35χρονος είχε συμμετάσχει σε δυο ληστείες του Ν. Μαζιώτη στην Ακράτα και στα Μέθανα.


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ