Εφημερίδα Κοινωνική

Στα Κύθηρα ο Γ. Χατζηπέρος

 Breaking News

Στα Κύθηρα ο Γ. Χατζηπέρος
09 Ιουλίου 2014

 Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής Τάκης Χατζηπέρος, επισκέφθηκε τα Κύθηρα στις 4,5 και 6 Ιουλίου, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επισκέψεών του, προ της ανάληψης των καθηκόντων του.

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο, τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους, επικεφαλείς φορέων και πολλούς κατοίκους, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα του νησιού, τα οποία χρήζουν άμεσης λύσης.

Παραβρέθηκε στο 6ο FOROUM των Δημάρχων της Περιφέρειας στην Αγία Πελαγία, όπου απεύθυνε χαιρετισμό.

Επισκέφθηκε βιοτεχνίες παξιμαδιών και τυποποίησης στον Καραβά, όπου συναντήθηκε με νέους επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται με επιτυχία στο νησί, το οποίο έχει πολλές δυνατότητες και τους διαβεβαίωσε, ότι στο δημιουργικό τους έργο θα έχουν συμπαραστάτη την Περιφέρεια.

Επισκέφθηκε τον ΧΥΤΑ του νησιού, όπου διαπίστωσε την προβληματική κι επικίνδυνη, από πυρκαγιά, κατάσταση, η οποία χρήζει άμεσης αντιμετώπισης.

Στη συνέχεια οργάνωσε ανοικτή σύσκεψη με τους Προέδρους των τοπικών Αγροτικών Συνεταιρισμών.

Συναντήθηκε με τον επικεφαλής των ιδιοκτητών μεταφορικών μέσων για τους μαθητές του νησιού και πρότεινε λύσεις στα προβλήματα, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα με την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Από την πλευρά τους οι μεταφορείς του επέδωσαν υπόμνημα, με τις ενστάσεις τους. Το θέμα είναι σοβαρό και χρήζει άμεσης λύσης προ της ενάρξεως του σχολικού έτους.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ