Εφημερίδα Κοινωνική

Σε εγρήγορση ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου

 Breaking News

Σε εγρήγορση ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου
01 Ιουλίου 2014

Δίνει 185.000 € για να μην κλείσουν οι παιδικές χαρές

Σε απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου στη συνεδρίαση της 24ης Ιουνίου προχώρησε σε τροποποίηση του εγκεκριμένου προγράμματος επενδύσεων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου και ενέκρινε το ποσό των 185.000 € προκειμένου να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές του Δήμου.

Συγκεκριμένα, με την τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος για το έτος 2014, στον άξονα “Αστική Ανάπλαση” του Τεχνικού Προγράμματος εντάσσεται η δράση: “προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων και δαπέδων ασφαλείας στις παιδικές χαρές του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου”.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Η ασφάλεια των παιδιών μας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα. Γι αυτό το λόγο αποφασίσαμε να διαθέσουμε ένα σημαντικό ποσό προκειμένου να αναβαθμιστούν οι παιδικές χαρές του Δήμου μας και να αποκτήσουν το ειδικό σήμα πιστοποίησης. Ως Δημοτική Αρχή προσπαθούμε καθημερινά με τις υπηρεσίες μας να ανταποκρινόμαστε σε όλα τα τεχνικά ζητήματα που επιτρέπουν την ασφαλή λειτουργία των δομών του Δήμου”.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ