Εφημερίδα Κοινωνική

Προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από την ομάδα ποδοσφαίρου ΑΜΙΛΛΑ Περιστερίου

 Breaking News

Προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από την ομάδα ποδοσφαίρου ΑΜΙΛΛΑ Περιστερίου
07 Ιουλίου 2014

Την κοινωνική διάσταση του ποδοσφαίρου ανέδειξε η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΑΜΙΛΛΑ Περιστερίου, με την προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.

Ο Πρόεδρος Χριστόφορος Μποζατζίδης και ο Γενικός Γραμματέας Αλέξανδρος Βαρβέρης επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, στις 3 Ιουλίου 2014 στο γραφείο του και του παρέδωσαν τις επιταγές αγοράς τροφίμων από το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης».

Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την έμπρακτη στήριξη της πρωτοβουλίας του Δήμου, με στόχο την ανακούφιση των οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας και σημείωσε ότι η Άμιλλα Περιστερίου αποτελεί ένα αθλητικό σωματείο παράδειγμα προς μίμηση.

Παράλληλα, ο κ. Παχατουρίδης έδωσε συγχαρητήρια στη Διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή της ομάδας στη Β’ Κατηγορία.

Από την πλευρά τους, οι κ.κ. Μποζατζίδης και Βαρβέρης έδωσαν συγχαρητήρια στον Δήμαρχο Περιστερίου για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του σ’ αυτήν την περίοδο της οικονομικής κρίσης και υποσχέθηκαν να είναι πάντα αρωγοί σ’ αυτήν την προσπάθεια.

Όπως σημείωσαν, τα χρήματα για την αγορά των τροφίμων συγκέντρωσε η Άμιλλα Περιστερίου από το φιλανθρωπικό αγώνα που διοργάνωσε το ποδοσφαιρικό τμήμα στις 21 Μαΐου 2014 με σύνθημα «Έλα κι εσύ και δώσε πάσα… στον συνάνθρωπό σου» με αστέρια του ποδοσφαίρου.

Κατά την παραλαβή των επιταγών τροφίμων παρέστησαν ακόμη, η Πρόεδρος του Οργανισμού Πρόνοιας ΟΠΑΑΠ Ξ. Κορόγιαννη, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού του Δήμου Περιστερίου Γ. Αυγουστίδης, οι οποίοι και ενημέρωσαν την διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος για το ρόλο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στη στήριξη ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ