Εφημερίδα Κοινωνική

Πρόγραμμα Ατυχημάτων στο Νερό του Δρ. Αβραμίδη στο Hall of Fame

 Breaking News

Πρόγραμμα Ατυχημάτων στο Νερό του Δρ. Αβραμίδη στο Hall of Fame
10 Ιουλίου 2014

Ο Δρ. Στάθης Αβραμίδης (συνεργάτης του ΚΕΕΛΠΝΟ και Διευθυντής Αθλητικής Ναυαγοσωστικής της ΕΟΥΔΑ), σχεδίασε το δωρεάν εξ’ αποστάσεως πρόγραμμα «Ασφάλεια στο Νερό» για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του International Swimming Hall of Fame (ISHOF).

Το πρόγραμμα απαρτίζεται από 6 ενότητες. «Πνιγμός: Πρόληψη, Διάσωση, Φροντίδα», «Ασφάλεια στην Πισίνα», «Ασφάλεια σε Υδροψυχαγωγικό Πάρκο», «Ασφάλεια στη Θάλασσα & Ενδοχώρια Ύδατα», «Εισαγωγή σε Αγωνίσματα Πισίνας Αθλητικής Ναυαγοσωστικής», «Θεωρίες & Μοντέλα Διάσωσης». Προσφέρει στον χρήστη γνώσεις γύρω από την ασφάλεια στο νερό μέσα από ανάγνωση και απαντήσεις σε ερωτήσεις. Όσοι απαντούν επιτυχημένα, εκτυπώνουν από τον υπολογιστή τους την «Βεβαίωση Εκπλήρωσης» του υπό κατασκευή προγράμματος, που θα διατίθεται από τον Αύγουστο δωρεάν στο www.ishof.org/safety.

 Ο δημιουργός του προγράμματος, Δρ. Στάθης Αβραμίδης, έχει τιμηθεί δύο φορές (2009, 2012) από το ISHOF, «για την παγκόσμια προσφορά του στη ναυαγοσωστική και την ασφάλεια στο νερό». Στην Φλόριντα, έδωσε συνέντευξη για αυτό το πρόγραμμα, το πρόγραμμα «Πνιγμός: Πρόληψη, Διάσωση, Φροντίδα» που θα εκπονήσει το καλοκαίρι στις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας υπό την αιγίδα των οργανισμών ISHOF, Princess Charlene of Monaco Foundation, ΚΕΕΛΠΝΟ, ΕΟΥΔΑ, και για το νομοσχέδιο των ατυχημάτων στο νερό που έχει εκπονήσει στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Έχει, επίσης τιμηθεί από τον Έφορος του Hall of Fame.

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ