Εφημερίδα Κοινωνική

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ

 Breaking News

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ
25 Ιουλίου 2014

Οι Πειραιώτες απέδειξαν ότι δεν αστειεύονται!

 Σε συναγερμό και το καλοκαίρι πανό στη Ράλλειο

 Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καρδαράς και μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου σε ανακοίνωσή του επισημαίνει, μεταξύ άλλων:

«Η πολυήμερη αποχή από τα καθήκοντά μας, οι συμβολικές ημίωρες καταλήψεις των Δικαστηρίων, η συνέντευξη Τύπου με άλλους φορείς στο ΕΒΕΠ, η αφισοκόλληση, η αρθρογραφία, οι φωτογραφίες με το «πανό» έξω από το Πρωτοδικείο, η παρουσία εκπροσώπων μας στην τηλεόραση, (όπως του κ. Ι. Βρέλλου στον ΣΚΑΙ) είναι μερικά μέτρα που επιμείναμε να λάβουμε ως Δ.Σ. του Δ.Σ.Π. (έστω και κατά πλειοψηφία σε ό,τι αφορά τη μία εβδομάδα αποχή). Όλα και το καθένα χώρια έδειξαν στον Υπουργό Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και τον αμετακίνητο επί χρόνια (ενώ οι Κυβερνήσεις αλλάζουν) από τη θέση του Γ.Γ. του Υπουργείου Ν. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ότι στον Πειραιά δεν χωρατεύουμε και σε κάθε περίπτωση τελείωσε οριστικά η περίοδος των υποκλίσεων σε Υπουργούς και Γ. Γραμματείς και των δήθεν διαπραγματεύσεων με αυτούς για τα ασφαλιστικά – φορολογικά – ΦΠΑ που σήμερα βιώνουμε και μας πνίγουν.

Η φυσιολογική χαλάρωση λόγω των επικείμενων θερινών διακοπών δεν πρέπει να αποβεί σε βάρος της επαγρύπνησης και τον Αύγουστο. Έχουμε προτείνει να υπάρξουν βάρδιες και ενδεχόμενες ανακλήσεις από τις διακοπές αν παραστεί ανάγκη. Η σιωπή που επιδεικνύει το Υπουργείο Δικαιοσύνης, που πριν μερικές εβδομάδες έθετε τελεσίγραφα στους νεοεκλεγμένους (Δήμαρχο Ι. Μώραλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γ. Γαβρίλη) ότι στις 15/9/2014 μεταφέρονται τα Δικαστήρια δεν μας αποκοιμίζει. Η επόμενη προγραμματισμένη κίνηση της ανάρτησης ενός τεράστιου «πανό» στην πρόσοψη του κτιρίου της πρώην Ραλλείου τις προσεχείς ημέρες με την επιγραφή «ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ», πέρα από το συμβολικό χαρακτήρα που έχει, σημαίνει ότι η πόλη στη χώρα που γεννήθηκε η έννοια της «πόλης» και του «Δήμου» έχει ακόμη δύναμη όταν είναι ενωμένη

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ