Εφημερίδα Κοινωνική

Μαρία Ανδρούτσου : Είμαστε έτοιμοι να επωμισθούμε τη νέα μεγάλη ευθύνη

 Breaking News

Μαρία Ανδρούτσου : Είμαστε έτοιμοι να επωμισθούμε τη νέα μεγάλη ευθύνη
04 Ιουλίου 2014

Μήνυμα απολογισμού της τελευταίας περιόδου στέλνει η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου στους πολίτες της, στο οποίο παράλληλα του καλεί να συμμετέχουν πιο ενεργά στα κοινά της πόλης για να μπορέσουν τα επόμενα 5 χρόνια να κάνουν τον Άγιο Δημήτριο καλύτερο.

«Με μια περιβαλλοντική εθελοντική δράση καθαρισμού του Ασυρμάτου και ένα πλήθος σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων αποχαιρετίσαμε το μήνα που πέρασε.

Οι δεκάδες σχολικές και αθλητικές αποχαιρετιστήριες γιορτές, οι εκδηλώσεις του Ωδείου και των τμημάτων Χορού και Ζωγραφικής του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, οι εκδηλώσεις συντήρησης της παράδοσης των Εθνικοτοπικών Συλλόγων του Δήμου, τα δρώμενα της γιορτής του Κλήδονα, οι συναυλίες με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής και η εκδήλωση ποικίλου περιεχομένου, σε συνεργασία Δήμου και ΚΕΘΕΑ Παρέμβαση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών, γέμισαν με ήχους και χρώματα τον Ιούνιο σε όλο τον Άγ. Δημήτριο.

O μήνας που μπήκει είναι ο προτελευταίος της δημοτικής περιόδου που λήγει.

Ο απόηχος των τελευταίων εκλογών έχει καταλαγιάσει πια και οι καλοκαιρινές διακοπές, για όσους μπορούν να έχουν αυτό το προνόμιο, βρίσκονται προ των πυλών.

Οι εκπρόσωποι των δημοτών στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, παλαιοί και πρωτοεκλεγέντες, ενημερώνονται και ετοιμάζονται να αναλάβουν καθήκοντα.

Την 1η Σεπτεμβρίου 2014 ξεκινάει μια νέα πενταετία και ανεξάρτητα από τις εξελίξεις ή τις διαφοροποιήσεις που μπορεί να υπάρξουν στην κεντρική πολιτική σκηνή και που οπωσδήποτε θα έχουν αντίκτυπο στην εν γένει λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα είναι πενταετία μεγάλων προκλήσεων και αλλαγών για το Δήμο μας.

Τα προηγούμενα χρόνια, παρά τη γενικότερη έλλειψη σε οικονομικούς πόρους και ανθρώπινο δυναμικό, με καίριες και συστηματικές παρεμβάσεις σε όλα τα μέτωπα της δημοτικής ζωής, βγάλαμε την πόλη από τη στασιμότητα, δρομολογήσαμε καινούργια έργα, δημιουργήσαμε υποστηρικτικές δομές και διατηρήσαμε την κοινωνική συνοχή.

Τώρα, με νέα δυναμική στη σύνθεσή μας, με περισσότερη εμπειρία και γνώση και με απεριόριστη διάθεση για δουλειά έχουμε την ετοιμότητα να επωμισθούμε τη νέα μεγάλη ευθύνη.

Σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια, σάς θέλουμε μαζί μας.

Συνομιλητές και συνεργάτες, αυστηρούς κριτές και σύμβουλους και πάνω απ’ όλα συμμέτοχους.

Γιατί η πόλη μας έχει ανάγκη όλους και πρέπει να είναι υπόθεση και αντικείμενο όλων μας.»

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ