Εφημερίδα Κοινωνική

Υπουργείο Εσωτερικών: Εκστρατεία ενημέρωσης για την ενδοαυτοδιοικητική κινητικότητα

 Breaking News

Υπουργείο Εσωτερικών: Εκστρατεία ενημέρωσης για την ενδοαυτοδιοικητική κινητικότητα
11 Ιουλίου 2014

Εκστρατεία ενημέρωσης, μετά την ψήφιση της ρύθμισης για τη συνέχιση του προγράμματος της ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας, ξεκινά το υπουργείο Εσωτερικών, ώστε να πεισθούν να συμμετέχουν σε αυτό οι υπάλληλοι στους ΟΤΑ.

Το πρωί της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του υπουργού Αργύρη Ντινόπουλου και του υφυπουργού Γιώργου Ντόλιου για τις παρεμβάσεις επικοινωνιακού χαρακτήρα, προκειμένου να κάμψουν την ανησυχία των υπαλλήλων στους δήμους για το εργασιακό τους μέλλον, διαβεβαιώνοντας ότι η συμμετοχή τους στην ενδοαυτοδιοικητική κινητικότητα δεν έχει σχέση με απολύσεις, αλλά με «ορθολογική κατανομή προσωπικού, βάσει των υπηρεσιακών αναγκών στην αυτοδιοίκηση».

 Βέβαια, αυτό που «καίει» το υπουργείο Εσωτερικών είναι να βρει ακόμη 2.000 υπαλλήλους για να συμπληρώσει τον στόχο των 3.000 της εθελούσιας κινητικότητας στους δήμους, στο πλαίσιο των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει. Ως τις αρχές Μαΐου, οπότε είχε λήξει η αρχική προθεσμία για την ένταξή τους στο πρόγραμμα, μόνο 980 υπάλληλοι δήμων μετείχαν εθελοντικά και ήδη έχουν τοποθετηθεί σε νέες θέσεις.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ