Εφημερίδα Κοινωνική

Ξυλοκόπησαν γιατρό του ΙΚΑ γιατί δεν έγραφε φάρμακα

 Breaking News

Ξυλοκόπησαν γιατρό του ΙΚΑ γιατί δεν έγραφε φάρμακα
13 Ιουνίου 2014

Την ανεπάρκεια του συστήματος υγείας, πλήρωσε με το χειρότερο τρόπο ένας γιατρός στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα, όταν τον ξυλοκόπησαν οι απελπισμένοι γονείς ενός κοριτσιού που αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα αναπηρίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Πελοπόννησος, όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας του κοριτσιού επισκέφθηκε το γιατρό για να του χορηγήσει κάποια αναλώσιμα. Ο γιατρός του ανέφερε πως τα συγκεκριμένα αναλώσιμα δεν καλύπτονται και τότε ο πατέρας έξαλλος άρχισε να χτυπά τα γραφεία. Ο πατέρας επισκέφθηκε ξανά τον γιατρό στο ΙΚΑ, ο οποίος του εξήγησε και πάλι πως δεν μπορεί να του γράψει τα αναλώσιμα και τον κάλεσε να πάνε μαζί στον Διευθυντή.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος ο γιατρός, καθώς περπατούσαν στον διάδρομο ο εξαγριωμένος πατέρας του επιτέθηκε, τον έριξε στο πάτωμα και μαζί με την γυναίκα του άρχισαν να τον χτυπούν και οι παρευρισκόμενοι έτρεξαν να τους χωρίσουν. Ο γιατρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά χτυπήματα, ωστόσο δεν κατέθεσε μήνυση κατανοώντας όπως είπε το πρόβλημα των γονέων.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ