Εφημερίδα Κοινωνική

Ξεκινούν οι εγγραφές για τα νέα τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κορυδαλλού

 Breaking News

Ξεκινούν οι εγγραφές για τα νέα τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κορυδαλλού
27 Ιουνίου 2014

Τη Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 ξεκινά η κατάθεση αιτήσεων συμμετοχής στα τμήματα του Κέντρου δια βίου μάθησης του Δήμου Κορυδαλλού για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Οι περισσότερες θεματικές ενότητες έχουν διάρκεια 25 και 50 ώρες. Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη αίτηση και φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου (όχι άδεια παραμονής ή άλλο έγγραφο).

Η συλλογή των αιτήσεων θα γίνεται στο Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης έως και την Παρασκευή 25/7/2014, Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 – 14.00 και Τετάρτη 18.00 – 20.00.

Την αίτηση θα βρείτε στο γραφείο παιδείας και επισυναπτόμενη στην ιστοσελίδα του δήμου.

-Θα τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας

-Οι αιτήσεις που δε συνοδεύονται από φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου δεν θα λαμβάνονται υπ” όψιν (Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης εκδίδονται σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής ταυτότητας και δε μπορούν να αλλάξουν).

-Οι αιτήσεις του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014 δεν ισχύουν, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ανανεώσουν τη συμμετοχή τους

-Όσοι ενδιαφερόμενοι έχουν ήδη παρακολουθήσει επιτυχώς τμήματα μάθησης στο Κ.Δ.Β.Μ Κορυδαλλού, ή σε άλλο Κ.Δ.Β.Μ, παρακαλούνται να μη τα συμπεριλάβουν στη νέα τους αίτηση διότι δε θα μπορούν να συμμετέχουν.

Η Πράξη «Κέντρα δια βίου μάθησης ΑΠ8» υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο – Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ