Εφημερίδα Κοινωνική

Βρετανός τουρίστας έκοψε τις φλέβες του γιατί δεν έβρισκε πτήση!

 Breaking News

Βρετανός τουρίστας έκοψε τις φλέβες του γιατί δεν έβρισκε πτήση!
23 Ιουνίου 2014

Ένας Βρετανός τουρίστας «πεθαίνει» για να επιστρέψει στην πατρίδα του… κυριολεκτικά!Eνα απίστευτο περιστατικό αναστάτωσε τις αρχές του Ηρακλείο Κρήτης, όταν ένας 26χρονος Βρετανός θέλησε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο 26χρονος, σύμφωνα με το irakliolive.gr, επέλεξε την κεντρική είσοδο του αεροδρομίου προκειμένου να αποπειραθεί να βάλει τέλος στη ζωή του στις 3 τα ξημερώματα χρησιμοποιώντας ξυραφάκια. Ο νεαρός τουρίστας, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, βγήκε στην είσοδο του αεροδρομίου και με ξυραφάκια θέλησε να κόψει τις φλέβες του αριστερού του χεριού.

Στην προσπάθεια του αυτή – ευτυχώς – έγινε αντιληπτός από έναν υπάλληλο. Αμέσως ενημερώθηκαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες και ο 26χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρείο του αεροδρομίου για τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο νεαρός όταν διέφυγε τον κίνδυνο υποστήριξε στις αρχές ότι προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του επειδή δεν έβρισκε πτήση για να φύγει πίσω στη χώρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες τον ανέλαβαν άνθρωποι της ψυχικής υγείας ενώ γίνονται και εξετάσεις.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ