Εφημερίδα Κοινωνική

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» του Χαράλαμπου Τουμπέκη

 Breaking News

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» του Χαράλαμπου Τουμπέκη
03 Ιουνίου 2014

Ο σημερινός αντιδήμαρχος Οικονομικών Πειραιά, παρά την δεύτερη θέση που πήρε ο συνδυασμός ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ, κατάφερε να συγκεντρώσει την εμπιστοσύνη των Πειραιωτών και επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος.

Στο ευχαριστήριο μήνυμά του, τονίζει: Φίλες και Φίλοι, Θέλω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς, όχι μόνο για την επανεκλογή μου, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ως Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά αλλά για την εκτίμηση στο πρόσωπό μου και την αναγνώριση της προσφοράς μου στην πόλη μας και στους δημότες της, τόσο ως Δημοτικός Σύμβουλος όσο και ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Προσωπικού. Νιώθω επίσης μεγάλη συγκίνηση για τον ανιδιοτελή καθημερινό αγώνα των ανθρώπων που βρέθηκαν δίπλα μου και υποστήριξαν την υποψηφιότητά μου. Αυτοί ήταν οι φίλοι μου, οι συνεργάτες μου και η οικογένειά μου ΜΟΝΟ. Τους ευχαριστώ πολύ γι΄ αυτή τη στήριξη. Δεν πρόκειται να την ξεχάσω ποτέ. Μία στήριξη που αποτυπώθηκε στην κάλπη με διπλασιασμό των ψήφων μου σε σχέση με τις εκλογές του 2010. Αυτή την προσωπική επιτυχία επιτρέψτε μου να τους την αφιερώσω. Ακόμα δηλώνω την εκτίμηση μου και σε όσους δεν με ψήφισαν αλλά με ενθάρρυναν και αυτοί με τον καλό τους λόγο.

Ο Πειραϊκός λαός αποφάσισε από την 1η Σεπτεμβρίου να δώσει τα ηνία της διοίκησης του Δήμου μας σε έναν άλλον συνδυασμό. Αφού ευχηθούμε καλή επιτυχία στο έργο τους να σας δηλώσω ότι θα είμαι θετικά δίπλα τους σε κάθε ενέργεια που θα προσβλέπει στο καλό του Πειραιά μας αλλά και θα είμαι αυστηρά αντιπολιτευόμενος σε κάθε κίνηση και απόφαση που θα παραποιεί την εντολή των Πειραιωτών. Τέλος, είναι υποχρέωσή μου να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου καθώς και σε όλους τους εργαζομένους του Δήμου μας για την εξαιρετική και αποδοτική συνεργασία που είχαμε.Παραμένω πιστά δίπλα στους συνδημότες μου. Αυτή η σχέση εμπιστοσύνης μαζί σας δυναμώθηκε και θα συνεχιστεί.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ