Εφημερίδα Κοινωνική

Σύλλογος Φίλων του Ραδιοφώνου της Πειραϊκής Εκκλησίας

 Breaking News

Σύλλογος Φίλων του Ραδιοφώνου της Πειραϊκής Εκκλησίας
24 Ιουνίου 2014

Η «Πειραϊκή Εκκλησία 91.2FM», ο ραδιοφωνικός σταθμός της Ι. Μ. Πειραιώς, συμπλήρωσε τον Οκτώβριο του 2013 είκοσι πέντε χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Η «Πειραϊκή Εκκλησία» συνεχίζει το έργο της με τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Ο σταθμός στηρίχθηκε εξαρχής στην προσφορά πολλών ανθρώπων που συνεργάστηκαν εθελοντικά για να κάνουν δυνατό ένα εγχείρημα που για πολλούς ήταν παρακινδυνευμένο. Η «Πειραϊκή Εκκλησία» στηρίζεται αποκλειστικά στην αγάπη των ακροατών της, οι οποίοι με ποικίλους τρόπους συνδράμουν μονίμως στη λειτουργία της.

Για τον καλύτερο και ουσιαστικότερο συντονισμό μεταξύ του ραδιοφώνου και των ακροατών του, και με αποκλειστικό σκοπό την οικονομική στήριξη του ραδιοφωνικού σταθμού και τη βελτίωση του επιπέδου λειτουργίας του, αποφασίστηκε η συγκρότηση ενός «Συλλόγου Φίλων του Ραδιοφώνου της Πειραϊκής Εκκλησίας», στον οποίο σας καλούν να γίνετε μέλη, καταβάλλοντας κάθε χρόνο το ελάχιστο ποσό των 10 ευρώ… Με τον τρόπο αυτό η Πειραϊκή Εκκλησία θα εξακολουθεί να είναι και στο μέλλον «το ραδιόφωνο που μιλάει στην ψυχή μας».

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ