Εφημερίδα Κοινωνική

Σε Αγκίστρι και Αίγινα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης

 Breaking News

Σε Αγκίστρι και Αίγινα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης
25 Ιουνίου 2014

Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Τάκης Χατζηπέρος, την προηγούμενη Πέμπτη επισκέφθηκε το Αγκίστρι, όπου είχε συνάντηση με Δημοτικούς Συμβούλους και κατοίκους του νησιού. Επισκέφθηκε το λιμάνι, το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ), τη χωματερή, όπου γίνονται εργασίες αποκατάστασης, τις δεξαμενές πόσιμου νερού, τις νέες εγκαταστάσεις σταθμού αφαλάτωσης, τις αντιπυρικές ζώνες, όπου διαπίστωσε την καλή κατάστασή τους και τους λοιπούς οικισμούς του νησιού.

Την Παρασκευή και το Σάββατο 20 & 21/6 αντίστοιχα, επισκέφθηκε την Αίγινα, όπου συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Δημήτρη Μούρτζη, καθώς και με το Δήμαρχο Αγκιστρίου κ. Γιάννη Αθανασίου.

Συζήτησε τα προβλήματα της περιοχής με τους επαγγελματίες, οι οποίοι δοκιμάζονται ιδιαίτερα, κυρίως, λόγω της κακής θαλάσσιας και χερσαίας συγκοινωνίας.

Το Σάββατο (21/06), είχε κοινή συνάντηση με τον απερχόμενο Δήμαρχο Αίγινας κ. Θεοδόση Σακκιώτη και τους νεοεκλεγέντες Δημάρχους Αίγινας κ. Δημήτρη Μούρτζη και Αγκιστρίου κ. Γιάννη Αθανασίου, όπου και ενημερώθηκε λεπτομερώς για τα προβλήματα ύδρευσης [υποθαλάσσιου αγωγού, σύνδεση με Σαλαμίνα], διαχείρισης υγρών και στερεών αποβλήτων, του λιμανιού, των επικείμενων οδικών έργων, για τα οποία επεσήμανε ότι πρέπει να γίνονται με σωστό προγραμματισμό, συντονισμό και βέβαια σε κατάλληλο χρόνο, έτσι ώστε, να υπάρχει η ελάχιστη δυνατή όχληση σε κατοίκους, επισκέπτες κι επαγγελματίες.

Το γενικό συμπέρασμα του νέου Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Χατζηπέρου, από τις επισκέψεις του στα νησιά του Αργοσαρωνικού, είναι ο διαφορετικός χαρακτήρας των προβλημάτων απ” αυτά της χερσαίας περιοχής της Περιφέρειας και βέβαια, η αντιμετώπισή τους, για την οποία πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, η νησιωτικότητα.

 

Ο Τάκης Χατζηπέρος

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ