Εφημερίδα Κοινωνική

Πίσω από κάθε νίκη κρύβεται και ένας «στρατηγός»

 Breaking News

Πίσω από κάθε νίκη κρύβεται και ένας «στρατηγός»
05 Ιουνίου 2014

Οι δημοτικές εκλογές πέρασαν, τα αποτελέσματα των συμβούλων βγήκαν, η νίκη εορτάστηκε και οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας μας ολοκλήρωσαν τα σχετικά ρεπορτάζ για την επικράτηση του Γιάννη Μώραλη, νέου δημάρχου Πειραιά.

Καθοριστικό ρόλο μεταξύ πρώτης Κυριακής (18/5) και της δεύτερης Κυριακής (25/5) έπαιξε το «στρατηγείο» – «κάστρο» του Ολυμπιακού, το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Εκεί πάρθηκαν σημαντικές αποφάσεις. «Ενεργοποιήθηκαν» οι ρόλοι και συντονίστηκαν οι δράσεις της καθοριστικής εβδομάδας που έκρινε και το νικηφόρο αποτέλεσμα του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΝΙΚΗΤΗΣ. Όλα τα στελέχη του γηπέδου και της Π.Α.Ε. δούλεψαν μεθοδικά, μέρα-νύχτα και κατάφεραν την «ανατροπή», πηγαίνοντας πόρτα-πόρτα στις γειτονιές και στους δρόμους της πόλης, διανέμοντας το πρόγραμμα του Γιάννη Μώραλη.

Ακόμη, οργανώθηκε και το ηλεκτρονικό σύστημα καταγραφής των αποτελεσμάτων το οποίο λειτούργησε άψογα και με τα πρώτα στοιχεία από όλες τις Δημοτικές Κοινότητες φάνηκε η πανωλεθρία του Β. Μιχαλολιάκου…

Γενικά, το «στρατηγείο» δεν είχε ωράριο και λειτουργούσε όλο το 24ωρο! Και όπως σε κάθε στρατηγείο υπάρχει και ένας στρατηγός, έτσι και στο γήπεδο «Γ. Καραισκάκης» υπήρχε ο άνθρωπος που συντόνιζε την όλη επιχείρηση. Ο λόγος για τον διευθύνοντα σύμβουλο του γηπέδου, Βασίλη Βασιλειάδη, δεξί χέρι του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, που έχει μάθει στη ζωή του να δουλεύει αθόρυβα και μεθοδικά! Οι κινήσεις του Βασίλη Βασιλειάδη ήταν καθοριστικές για την έκβαση του προεκλογικού αγώνα και όσοι γνωρίζουν πράγματα και πρόσωπα στον Πειραιά, τον θεωρούν πρόσωπο κλειδί για την πορεία του συνδυασμού ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΝΙΚΗΤΗΣ.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ