Εφημερίδα Κοινωνική

«Πανηγύρι» του Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και η γιορτή του Νηπιαγωγείου

 Breaking News

«Πανηγύρι» του Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και η γιορτή του Νηπιαγωγείου
24 Ιουνίου 2014

Με κέφι, χαρά και αυθορμητισμό τα μικρά παιδιά του Παιδικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, παρουσίασαν μουσικοκινητικές δραστηριότητες σε άψογους συνδυασμούς, παιχνίδια πρωτότυπα και τραγούδια με ζωντάνια περισσή!

Το απόγευμα της 18ης Ιουνίου, το πανέμορφο θέατρο Ρέντη, γέμισε από τις χαρούμενες φωνούλες των παιδιών και από τα χαμόγελα και τα χειροκροτήματα των θεατών. Όλοι μαζί έζησαν σε οικογενειακή ατμόσφαιρα στιγμές που θα τους μείνουν αξέχαστες! Επίσης, τα παιδιά του Νηπιαγωγείου της Ι. Μ. Πειραιώς, ως επιστέγασμα του ετήσιου εκπαιδευτικού τους προγράμματος, οργάνωσαν μια ξεχωριστή γιορτή στο θερινό θέατρο «MIKΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» του Δήμου Νικαίας-Αγίου Ιωάννου Ρέντη. Ξεχωριστή, γιατί δραματοποίησαν σε διασκευή το γνωστό παραμυθι της Πηνελόπης Δέλτα «ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ», κάτι που φάνταζε αδύνατο και υπερβολικά δύσκολο για παδιά προσχολικής ηλικίας.

Όμως η εμπειρία τους μέσα από την ενασχόλησή τους με το θεατρικό παιχνίδι, η βίωση των μηνυμάτων και της πλοκής του έργου, καθώς και η συμβολή των νηπιαγωγών-εμψυχωτριών θεατρικής αγωγής έφεραν αποτέλεσμα που γέμισε συγκίνηση τους θεατές, θαυμασμό για το αποτέλεσμα και η αυθόρμητη έκφραση «η καλύτερη γιορτή στα 24 χρόνια!» ακούστηκε από παντού.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ