Εφημερίδα Κοινωνική

Πανελλαδικές : Την 1η Ιουλίου οι βαθμολογίες

 Breaking News

Πανελλαδικές : Την 1η Ιουλίου οι βαθμολογίες
20 Ιουνίου 2014

Στις αρχές του επόμενου μήνα και ειδικότερα την 1η ή στις 2 Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες όσων έλαβαν μέρος φέτος στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

 Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, η αποστολή των αποκομμάτων και των καταστάσεων με τις βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων που διαγωνίστηκαν στις πανελλαδικές εξετάσεις προς τα Λύκεια προγραμματίζεται πιθανότατα για την Κυριακή 29 Ιουνίου, ώστε οι βαθμοί να ανακοινωθούν στα σχολεία την 1η ή το αργότερο στις 2 Ιουλίου.

Σύμφωνα με οδηγίες που έστειλε το υπουργείο Παιδείας προς τους προέδρους των βαθμολογικών κέντρων, η βαθμολόγηση όλων των μαθημάτων θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 27 Ιουνίου, με εξαίρεση τα μαθήματα των επαναληπτικών εξετάσεων που θα «κλειδώσουν» οριστικά στις 28 Ιουνίου. Ήδη, με βάση το χρονοδιάγραμμα του υπουργείου, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η βαθμολόγηση των γραπτών όλων των υποψηφίων στη Νεοελληνική Γλώσσα, καθώς και στα τέσσερα μαθήματα γενικής παιδείας (Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής, Ιστορία, Φυσική, Βιολογία).

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων, η οποία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 14 Ιουλίου.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ