Εφημερίδα Κοινωνική

Π. Χατζηπέρος : Δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία, την παιδεία και τις υποδομές

 Breaking News

Π. Χατζηπέρος : Δίνουμε προτεραιότητα στην υγεία, την παιδεία και τις υποδομές
02 Ιουνίου 2014

Μήνυμα στους κατοίκους των νησιών έστειλε ο νέος Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος, στο οποίο όχι μόνο ευχαριστεί αυτούς που τον στήριξαν αλλά παράλληλα δίνει και το στίγμα της δουλειάς του αναφέροντας σε ποιους άξονες θα επικεντρωθεί.

«Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες και όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και μας έδωσαν την δυνατότητα να προσφέρουμε στον τόπο μας.

Αποκλειστική μέριμνα μας θα είναι η ισονομία, η αξιοκρατία και η διαφάνεια σ” όλες τις ενέργειές μας, ώστε να επιτύχουμε όλους τους στόχους μας και να υλοποιήσουμε τα οράματα μας, με προτεραιότητα στην ΥΓΕΙΑ, την ΠΑΙΔΕΙΑ και τις υποδομές.Τα χρόνια που θα ακολουθήσουν χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια και συντονισμένες ενέργειες, για να υπερβούμε τις δυσκολίες, που, εκ των πραγμάτων, θα εμφανισθούν.

Γι” αυτό χρειαζόμαστε την συμπαράσταση σας, τις δημιουργικές προτάσεις σας και την παρουσίαση των προβλημάτων κάθε περιοχής, ώστε να δυνηθούμε να δράσουμε αποτελεσματικά. Όπως υποσχεθήκαμε θα οργανώσουμε λαϊκές συνελεύσεις σ” όλα τα νησιά και την Τροιζηνία, αρχής γενομένης από τα Κύθηρα, για ν” ακούσουμε από πρώτο χέρι τα προβλήματα όπως τα βιώνουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους. Η Αντιπεριφέρεια Νήσων Αργοσαρωνικού και το γραφείο μου θα είναι πάντοτε ανοιχτό για όλους τους συμπολίτες μας, για να εκφράζουν τα προβλήματα τους και να βρεθεί η κατάλληλη λύση τους, στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων μας.

Το ταξίδι τώρα ξεκινά και όλοι είμαστε συνεπιβάτες, για τον ίδιο σκοπό: την ευημερία, τη δημοκρατία, την αξιοκρατία, τον σωστό προγραμματισμό για το καλό όλων μας και βέβαια της Πατρίδας.»

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ