Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει δανεικό τον Νιάνγκ

 Breaking News

Ο Ολυμπιακός θα ζητήσει δανεικό τον Νιάνγκ
24 Ιουνίου 2014

Μια περίπτωση ενός star ποδοσφαιριστή εξετάζεται στον Ολυμπιακό. Αυτή του Εμπαγέ Νιάνγκ της Μίλαν. Ο 19χρονος επιθετικός των «ροσονέρι» έπεσε στο τραπέζι για τους Πειραιώτες και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αποτελεί πλέον βασικό στόχο των πρωταθλητών!

Ο Εμπαγέ Νιάνγκ έπαιξε στο περσινό μισό της σεζόν ως δανεικός στη Μονπελιέ, με τη Μίλαν στην οποία ανήκει να είναι θετική στην παραχώρησή του για έναν ακόμη χρόνο ως δανεικό για να πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Πόσο μάλιστα σε μια ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ όπως ο Ολυμπιακός, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ήδη ξεκινήσει τις κινήσεις τους για να μπορέσουν να φέρουν τον νεαρό Γάλλο επιθετικό, που μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει και στα άκρα, στο μεγάλο λιμάνι.

«Κλειδί» και σε αυτήν την υπόθεση είναι ο Μίνο Ραϊόλα που με τις διασυνδέσεις που έχει μπορεί να φέρει εις πέρας την υπόθεση για να μπορέσει να έρθει δανεικός ο Νιάνγκ στον Ολυμπιακό, την ώρα πάντως που για τον 19χρονο άσο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, ειδικά από την Αγγλία με τις Γουέστ Μπρομ και Στόουκ. Παράλληλα τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για την υπόθεση Νιάνγκ και Ολυμπιακου «πέφτουν βροχή» υποστηρίζοντας όμως πως η Μίλαν θα προτιμούσε την πώληση του Γάλλου επιθετικού για να αντλήσει έσοδα (μαζί και με άλλες πωλήσεις) ώστε να πάρει τον Μάντζουκιτς από την Μπάγερν.

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ