Εφημερίδα Κοινωνική

Νέα θέση για τον Σπύρο Σπυρίδωνα

 Breaking News

Νέα θέση για τον Σπύρο Σπυρίδωνα
19 Ιουνίου 2014

Την τοποθέτηση νέων γενικών γραμματέων στα υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών ανακοίνωσε την Τρίτη η Κυβέρνηση. Ειδικότερα, ορίζεται Γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ο Σπυρίδων Σπυρίδων, μαθηματικός, πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος και δήμαρχος Πόρου.

Ακόμη σε Γενικές Γραμματείες που υπάγονται στο υπουργείο Οικονομικών και στο υπουργείο Εσωτερικών τοποθετούνται οι ακόλουθοι: Γενικός γραμματέας Δημοσιονομικής Πολιτικής ο Μανώλης Μαματζάκης, καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο Πανεπιστήμιο του Sussex, υπεύθυνος του τομέα Τραπεζικής. Η Χριστίνα Παπακωνσταντίνου, η οποία κατείχε και τη θέση του γγ Δημοσιονομικής Πολιτικής, παραμένει στη Γενική Γραμματεία του υπουργείου Οικονομικών. Γενικός γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, ο Γρηγόρης Ροκαδάκης, γιατρός. Επίσης, επικεφαλής του ΣΟΕ (Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων) ορίζεται ο Χριστόδουλος Στεφανάδης (είναι εξάδερφος του καθηγητή Καρδιολογίας Χριστόδουλου Στεφανάδη που ανέλαβε σύμβου02λος του πρωθυπουργού σε θέματα Υγείας και Παιδείας).

Ο επικεφαλής του ΣΟΕ είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, πρόεδρος του Τμήματος Χρηματοοικονομικής και Διοικητικής Τραπεζικής του ίδιου πανεπιστημίου.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ