Εφημερίδα Κοινωνική

Μόνο αν σκοράρουμε ελπίζουμε – Το «παζλ» της ενδεκάδας της ΕΘΝΙΚΗΣ

 Breaking News

Μόνο αν σκοράρουμε ελπίζουμε – Το «παζλ» της ενδεκάδας της ΕΘΝΙΚΗΣ
24 Ιουνίου 2014

Πάθος, οργάνωση και αυτοπεποίθηση θέλει από τους Ελληνες διεθνείς ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος σκέφτεται αλλαγές για τον σημερινό «τελικό» κόντρα στην Ακτή.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξέρει πως αυτό είναι το τελευταίο του ματς στον πάγκο της Εθνικής, αν δεν καταφέρει η ομάδα να επικρατήσει των Αφρικανών. Ετσι έχει ζητήσει τρία πράγματα, προκειμένου να έρθει το τρίποντο και να καταφέρει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα υπό προϋποθέσεις να περάσει στους «16» του Mundial της Βραζιλίας. Ζητά από τους παίκτες συνεχώς το ίδιο πάθος μ” αυτό του ματς με την Ιαπωνία (0-0), θέλει οργάνωση στο παιχνίδι ανάλογη μ” αυτή του παιχνιδιού κόντρα στους Ασιάτες και τέλος τονίζει το γεγονός ότι οι παίκτες πρέπει να δείξουν αυτοπεποίθηση.

Τώρα σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Σάντος σκέφτεται αλλαγές στην επίθεση. Το ζητούμενο με τους Αφρικανούς είναι το γκολ που δεν έχει έρθει στα δυο πρώτα ματς με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να δοκιμάζει διάφορα σχήματα εν όψει του ματς.

Ο Φερνάντο Σάντος σκέφτεται να βάλει 6άρι τον Μανιάτη, αφού θα λείψει ο Κατσουράνης λόγω τιμωρίας, με τον Καραγκούνη να παίρνει θέση στο βασικό σχήμα πλάι στον Κονέ ως εσωτερικοί μέσοι. Επίσης, ο Σαλπιγγίδης έχει τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσει στο δεξί άκρο, αντί του Φετφατζίδη, με τον Γκέκα να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να επανέλθει στο βασικό σχήμα αντί του Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης. Η 11άδα που δοκίμασε ο Πορτογάλος είχε τον Καρνέζη στο τέρμα και από δεξιά προς τα αριστερά τους Τοροσίδη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Χολέμπας. Οι Μανιάτης και Καραγκούνης στο κέντρο, μπροστά τους ο Κονέ, στα άκρα οι Σαλπιγγίδης και Χριστοδουλόπουλος, με τον Σαμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ