Εφημερίδα Κοινωνική

Μιχάλης Αγρανιώτης – Ο Πειραιώτης που σάρωσε στις περιφερειακές εκλογές

 Breaking News

Μιχάλης Αγρανιώτης – Ο Πειραιώτης που σάρωσε στις περιφερειακές εκλογές
20 Ιουνίου 2014

O Μιχάλης Αγρανιώτης έτυχε μεγάλης αναγνώρισης στις Περιφερειακές εκλογές της Αττικής αφού κατετάγη 3ος σε ψήφους στον συνδυασμό του Γ.Κουμουτσάκου. Αγαπητός στον Πειραιά όπου γεννήθηκε, ζει και εργάζεται. Σπούδασε Οδοντιατρική την οποία ασκεί από το 2001. Από την αρχή της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ασχολήθηκε παράλληλα με τα κοινά αγωνιζόμενος για τα προβλήματα του κλάδου του, μετέχοντας ενεργά στο συνδικαλιστικό όργανο των οδοντιάτρων, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Πειραιά, στον οποίο εξελέγη επί σειρά ετών ως μέλος του Δ.Σ., Ταμίας και στις τελευταίες αρχαιρεσίες Γ.Γραμματέας.

Από τον Ιανουάριο του 2014 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ειδικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «ΜΕΤΑΞΑ». Επίσης, είναι μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Πειραιά η οποία ασχολείται και αντιμετωπίζει σοβαρά ζητήματα που αφορούν την πόλη του Πειραιά.

Είναι μέλος του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά τα τελευταία 2 χρόνια με τον οποίο λαμβάνει μέρος σε αθλητικές διοργανώσεις. Ο ίδιος, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους τους Πειραιώτες για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με ψηφίσουν και τελικά να έρθω τρίτος στη σειρά κατάταξης του συνδυασμού μου με 2.196 σταυρούς για την περιφέρεια Πειραιώς με τον Γιώργο Κουμουτσάκο».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ