Εφημερίδα Κοινωνική

Οικογενειακή «επιχείρηση» διακίνησης λαθραίων τσιγάρων

 Breaking News

Οικογενειακή «επιχείρηση» διακίνησης λαθραίων τσιγάρων
24 Ιουνίου 2014

Εξαρθρώθηκε, έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, εγκληματική ομάδα, η οποία προμηθευόταν και διοχέτευε στην αγορά, πακέτα τσιγάρα και καπνού, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Σε ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν πρωινές ώρες της 20-06-2014, στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου πόλης συνελήφθησαν, δύο ομογενείς, ηλικίας 27 και 52 ετών (υιός – μητέρα) και 55χρονη αλλοδαπή συνεργός τους, καθώς κατελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να διακινούν (537) πακέτα τσιγάρων, τα οποία είχαν αποκρύψει σε βαλίτσα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα μέλη του κυκλώματος, με σκοπό την πώληση λαθραίων τσιγάρων και κατ΄επέκταση τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους, συγκρότησαν και εντάχθηκαν σε εγκληματική ομάδα (συμμορία), με διαρκή δραστηριότητα και συγκεκριμένη μεθοδολογία. Οι συλληφθέντες , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ