Εφημερίδα Κοινωνική

Δυνατότητες συνεργασίας βρήκαν Γιώργος Καμίνης και Άρης Σπηλιωτόπουλος

 Breaking News

Δυνατότητες συνεργασίας βρήκαν Γιώργος Καμίνης και Άρης Σπηλιωτόπουλος
20 Ιουνίου 2014

Τα μεγάλα προβλήματα, οι προοπτικές της Αθήνας, καθώς και οι δυνατότητες συνεργασίας τέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, μεταξύ του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ», κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου.

 Μετά τη συνάντηση ο κ. Γιώργος Καμίνης δήλωσε:

«Είχα την ευχαρίστηση να δεχτώ στο Δημαρχιακό Μέγαρο, τον κ. Σπηλιωτόπουλο και να συζητήσουμε για τα μεγάλα προβλήματα της πόλης και τις στρατηγικές επιλογές που πρέπει να κάνει ο δήμος για την επόμενη πενταετία. Η κρίση που περνά η χώρα και οι επιπτώσεις της στην πρωτεύουσα, απαιτούν συναινέσεις και συγκλίσεις. Τα προβλήματα είναι τέτοιας έκτασης και έχουν τέτοιο βάθος που πρέπει να διασφαλίσουμε τις μεγαλύτερες δυνατές συμφωνίες. Άλλωστε αυτό πιστεύω ότι ζήτησαν και οι Αθηναίοι με την ψήφο τους: ανταπόκριση στα προβλήματα της πόλης μέσα από ευρείες συναινέσεις και συμφωνίες».

 O κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα σήμερα την δυνατότητα να κάνω την πρώτη ουσιαστική συζήτηση με τον δήμαρχο Αθηναίων. Τον διαβεβαίωσα ότι ο θεσμικός ρόλος, που μου ανέθεσαν οι Αθηναίοι, της αντιπολίτευσης θα ασκηθεί δημιουργικά και κυρίως με βάση τις δύο αρχές που είχα προτάξει κατά την προεκλογική περίοδο. Την αρχή της σύνθεσης, στα μείζονα και σημαντικά αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και προέχει πάντα το καλό της Αθήνας.»

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ