Εφημερίδα Κοινωνική

Απίστευτο: Βγαίνουν για 5 ευρώ στην πορνεία

 Breaking News

Απίστευτο: Βγαίνουν για 5 ευρώ στην πορνεία
20 Ιουνίου 2014

«Πρωταθλήτρια» του αγοραίου έρωτα με αντικείμενα του πόθου κορίτσια ηλικίας 9, 10 και 12 χρόνων αναδεικνύεται το τελευταίο διάστημα η Πάτρα.

Πρωταγωνίστριες μικρές από την γειτονική Ρουμανία οι οποίες με καθοδήγηση έχουν μετατρέψει σε στέκι τους το άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και τμήμα της οδού Πατρέως.

Στόχος η προσέγγιση ηλικιωμένων και κατά κύριο λόγο συνταξιούχων – τους οποίους πλησιάζουν προκειμένου να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά με αντάλλαγμα την ερωτική συνεύρεση. Το «τιμολόγιο» ξεκινά από πέντε ευρώ για την περίπτωση που ο «πελάτης» θα δει μόνο το στήθος της ανήλικης και ανάλογα αυξάνεται, με το ποσό να φτάνει στα 15 και 20 ευρώ σε περίπτωση που ο ηλικιωμένος ζητήσει όχι μόνο να δει αλλά και να πράξει.  Σύμφωνα με επίσημες καταγγελίες, καθημερινά στο επάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου και της οδού Πατρέως βρίσκονται από νωρίς το πρωί μόνιμοι θαμώνες και οι μικρές τους οδηγούν μέσα σε συγκεκριμένες πολυκατοικίες, οι οποίες διαθέτουν κλιμακοστάσιο που οδηγεί σε υπόγειους χώρους.

Καθημερινά για τα όσα συμβαίνουν στην καρδιά της Πάτρας, γίνονται μάρτυρες οι περαστικοί στην πλατεία Γεωργίου και έμποροι της οδού Πατρέως.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ