Εφημερίδα Κοινωνική

Ακόμα μία επιτυχία του Διονύση Χατζηδάκη

 Breaking News

Ακόμα μία επιτυχία του Διονύση Χατζηδάκη
20 Ιουνίου 2014

Μόνιμος σταθμός ΕΚΑΒ στο Π. Φάληρο

Στις 17 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε η παράδοση χώρου του νέου σταθμού του Ε.Κ.Α.Β. στην περιοχή της Αγίας Σκέπης στο Παλαιό Φάληρο (έκταση ανάμεσα στην Αγία Σκέπη, στα Village Cinemas & στη στάση τραμ «Αγία Σκέπη»).

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύσης Χατζηδάκης, υπό το πρίσμα των αρχών της πρόνοιας και του σεβασμού προς του πολίτες που τον διέπουν, παραχώρησε προς χρήση στο Ε.Κ.Α.Β. συγκεκριμένη αίθουσα στο πέτρινο κτίσμα που βρίσκεται μέσα στον χώρο του νέου σύγχρονου πρότυπου παιδότοπου στην περιοχή της Αγίας Σκέπης (περιοχή Π. Φαλήρου).

Πλέον, αυτό το σημείο θα αποτελέσει σταθερό σταθμό στέγασης διασωστών αλλά και σημείο μόνιμης τοποθέτησης ασθενοφόρων, συμβάλλοντας στην αμεσότητα πρόσβασης σε όλες τις νευραλγικές περιοχές της παραλιακής (και των όμορων περιοχών της) αλλά και στις κεντρικές αρτηρίες που οδηγούν στις κοντινές μονάδες παροχής υγείας (νοσοκομεία).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.Β. κος Παπαγιαννίδης Δημήτρης, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου για την υλοποίηση της υπόσχεσης του αλλά και για τη σημαντικότατη βοήθεια που παρέχει στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας, αφού τέτοιου είδους ενέργειες συνδράμουν στην επίτευξη των, υψηλής προτεραιότητας, στόχων της Διοίκησης του Οργανισμού σχετικά με την πληρέστερη παροχή άμεσης προνοσοκομειακής φροντίδας προς όλους τους πολίτες.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ