Εφημερίδα Κοινωνική

73η επέτειος της μάχης της Κρήτης

 Breaking News

73η επέτειος της μάχης της Κρήτης
18 Ιουνίου 2014

 Όπως κάθε χρόνο, η Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» εόρτασε την επέτειο της μάχης της Κρήτης. Έτσι και φέτος στον ίδιο χώρο της πλατείας Κανάρη (Πασαλιμάνι), πραγματοποιήθηκε η 73η επέτειος από τη μάχη με αφηγητές τους Αντιπροέδρους κα Ντουντουνάκη και κ. Γιάν. Παπαδάκη.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυνε ο πρόεδρος της αδελφότητας κ. Θεόδωρος Τσόντος. Ακολούθησε το ιστορικό της μάχης και η παρουσίαση έγγραφων ντοκουμέντων της εποχής που φυλάσσονται στην «ΟΜΟΝΟΙΑ» και η εκδήλωση έκλεισε με όλα τα χορευτικά του συλλόγου που αριθμούν 180 άτομα περίπου. Στην εκδήλωση μεταξύ πολλών άλλων διακρίναμε: τον Αντιπεριφερειάρχη Αθηνών κ. Νίκο Ανδρουλακάκη, την περιφερειακή σύμβουλο Αττικής κα Ρένα Βασιλάκη, την κοινοτική σύμβουλο κα Ευαγγελία Αθανασίου, τον υποστράτηγο ε.α. κ. Πέτρο Μπούγιο, τον τ. Γενικό Δ/ντη της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρη Κρητικό, την πρόεδρο του συνδέσμου γυναικών Κρήτης και νήσων Αιγαίου με μέλη του Δ.Σ. και άλλους.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης υπήρξε κέρασμα με Κρητικά προϊόντα και άφθονη ρακή σε όλους τους καλεσμένους που παρευρέθησαν στην πλατεία Κανάρη.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ