Εφημερίδα Κοινωνική

28η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι …θα γίνει η καλοκαιρινή συνήθειά μας!

 Breaking News

28η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι …θα γίνει η καλοκαιρινή συνήθειά μας!
20 Ιουνίου 2014

 Ανοίγει τις πύλες της, η 28 Έκθεση Βιβλίου στον Πειραιά. Η Έκθεση που διοργανώνεται από το Σύλλογο Βιβλιοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, σε συνεργασία με το Δήμο Πειραιά θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014 έως και την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 στο Πασαλιμάνι.

Η Γιορτή Βιβλίου στον Πειραιά, αποτελεί μία από τις πιο επιτυχημένες διοργανώσεις της περιφέρειας και αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό πολιτιστικό θεσμό της περιοχής. Σε μια κοινωνία που βάλλεται από την ημιμάθεια και την υποκουλτούρα, διοργανωτές και συμμετέχοντες στοχεύουν στην ανάδειξη του βιβλίου ως μέσου γνώσης, καλλιέργειας, έμπνευσης και ψυχαγωγίας. Επιδιώκουν να φέρουν τους νέους κοντά στο βιβλίο, ώστε να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να βγουν από το αδιέξοδο της κατευθυνόμενης σκέψης.

Τη φετινή χρονιά, η Έκθεση Βιβλίου διοργανώνεται με την συμμετοχή πολλών εκδοτικών οίκων και βιβλιοπωλών από όλη την Ελλάδα. Συνδυάζοντας μια βόλτα στην πιο γραφική, αλλά και πιο κοσμοπολίτικη συνάμα, μαρίνα του Πειραιά, οι χιλιάδες επισκέπτες καθώς και οι φίλοι του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους εκδότες και τους βιβλιοπώλες για τις νέες και παλαιότερες εκδόσεις, ξεκινώντας το ταξίδι τους στον κόσμο της γνώσης και της ψυχαγωγίας.

Στα πλαίσια λειτουργίας της Έκθεσης Βιβλίου έχουν προγραμματιστεί σειρά εκδηλώσεων όπως παρουσιάσεις βιβλίων και συζητήσεις.

Οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 19:00 έως τις 23:00 καθημερινά και Σαββατοκύριακα.

 Στο περίπτερο 4 θα σας περιμένουν η «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» και το Πειραϊκό Λεύκωμα. Ελάτε να γνωριστούμε και να επωφεληθείτε των μοναδικών προσφορών!

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ