Εφημερίδα Κοινωνική

11η Έκθεση Βιβλίου στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης

 Breaking News

11η Έκθεση Βιβλίου στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης
18 Ιουνίου 2014

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης – Γρ. Γρηγορίου» σας προσκαλεί στην ετήσια Έκθεση Βιβλίου, που συνδιοργανώνει με το Σύλλογο Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης, από την Παρασκευή, 13 Ιουνίου έως την Κυριακή, 22 Ιουνίου, στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης.Όπως κάθε χρόνο, το κέντρο της πόλης μας μεταμορφώνεται σε πόλο έλξης για τους φιλαναγνώστες πολίτες του Δήμου μας και ευρύτερα της Αττικής, καθώς μέσα από ένα πλήθος δράσεων, ο κόσμος του βιβλίου συνδιαλέγεται δημιουργικά με τις άλλες τέχνες.

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους βιβλίων, να συναντήσουν αγαπημένους συγγραφείς από κοντά και να απολαύσουν διαδραστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.Η 11Η Έκθεση Βιβλίου υπόσχεται να μας ταξιδέψει στο χώρο και στο χρόνο , καθώς «κατά κάποιο περίεργο τρόπο, το να διαβάζεις ένα βιβλίο ποτέ δεν σε κάνει να αισθάνεσαι ότι στέκεσαι ακίνητος» (Jef Mallett).

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 19:30 έως τις 23:30.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 9940699 ή να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.politismos-ilioupoli.gr

 

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ