Εφημερίδα Κοινωνική

Ξεκινούν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

 Breaking News

Ξεκινούν οι εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη
05 Μαΐου 2014

Η Διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. »Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη» , ενημερώνει τους γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας , για την περίοδο 2014-2015, ότι οι εγγραφές θα διαρκέσουν από την Δευτέρα 26 Μαΐου έως και την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014.

Η επεξεργασία των αιτήσεων θα γίνει από επιτροπή που ορίζει το Διοικητικό Συμβούλιο, με τη συμμετοχή των υπευθύνων παιδαγωγών των Σταθμών.

Στα κριτήρια επιλογής προηγούνται οι επανεγγραφές ,εισοδηματικά (με προτεραιότητα στις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες), κοινωνικά ( μονογονε’ι’κές οικογένειες κλπ.) και εντοπιότητας (δημότες – κάτοικοι).

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ

1. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

2. Αντίγραφο Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος οικονομικού έτους 2013, ή εκκαθαριστικού σημειώματος Δ.Ο.Υ. Οικονομικού έτους 2013

3. Βεβαίωση απασχόλησης και για τους δυο γονείς από τον εργοδότη και φωτοτυπία τελευταίων ενσήμων, προκειμένου για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα. Για τους ελεύθερους επαγγελματίες βεβαίωση ασφάλισης από τον Ο.Α.Ε.Ε.

4. Βεβαίωση παιδιάτρου για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού, φωτοαντίγραφο του βιβλιάριου υγείας με τα προβλεπόμενα εμβόλια ανάλογα με την ηλικία και πρόσφατα αποτελέσματα φυματινοαντίδρασης (Μαntoux).

5. Aντiγραφο άδειας νόμιμης παραμονής σε ισχύ, προκειμένου για παιδιά αλλοδαπών γονέων.

6. Λογαριασμό από ΟΤΕ η ΔΕΗ η ΕΥΔΑΠ με στοιχεία των γονέων για εξακρίβωση διεύθυνσης .

Για τις περιπτώσεις επανεγγραφής, απαιτούνται μόνο τα υπ” αριθ. 1,2 και 3 δικαιολογητικά, καθώς επίσης και η εξόφληση των τροφείων της προηγούμενης περιόδου.

Για περιπτώσεις νεοπροσληφθέντων γονέων σε χώρους εργασίας λιγότερο των 2 μηνών συμπληρωματικό έγγραφο από δημόσιο φορέα (ΙΚΑ -ΟΑΕΔ), όχι απλή βεβαίωση από εργοδότη.

Για περιπτώσεις οικογενειακών επιχειρήσεων ισχύουν τα παραπάνω δικαιολογητικά (ένσημα – βεβαίωση εργοδότη ) σε αντίθετες περιπτώσεις οι αιτήσεις θα απορρίπτονται.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ