Εφημερίδα Κοινωνική

ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ τ. Ανωτ. Υπαλ. Υπουργείου Οικονομικών Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 Breaking News

ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗΣ Γ. ΧΡΗΣΤΟΣ τ. Ανωτ. Υπαλ. Υπουργείου Οικονομικών Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
08 Μαΐου 2014

Φίλες και φίλοι,

Εδώ και τρεισήμισι χρόνια περίπου, ζούμε μία διαρκή άνοιξη στον Πειραιά.

Βιώνουμε πράγματα πρωτόγνωρα για την πόλη μας. Έχουμε καθαριότητα, ευνομία, τάξη, ασφάλεια, πράσινο, πρόνοια για τα παιδιά και τους ανήμπορους, φροντίδα για τους ηλικιωμένους και περιμένουμε την υλοποίηση μίας σειράς μεγάλων έργων που θα αλλάξουν τη φυσιογνωμία της πόλης μας, αλλά και τη ζωή μας.

Η Δημοτική Αρχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου, έδωσε δείγματα γραφής και κατά γενική ομολογία είναι απόλυτα επιτυχημένη. Αυτό ο Δήμαρχος το κατάφερε γιατί είχε την εμπειρία και τη φρόνηση να ζητήσει συνεργασία από όλους όσους έχουν όραμα και αγάπη για τον Πειραιά, ανεξάρτητα αν είχαν εκλεγεί μαζί του ή όχι. Βέβαια μένουν ακόμα πολλά να γίνουν, αλλά μπορούν να τα κάνουν μόνο όσοι έχουν αποδείξει πως διαθέτουν τη θέληση, την τόλμη και το μεράκι.

Εγώ, αν και είχα εκλεγεί με άλλο συνδυασμό, στήριξα όλες τις πρωτοβουλίες του Δημάρχου που κινούνταν προς τη σωστή κατεύθυνση, βοήθησα στην ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και τώρα αφού πείστηκα για τις δυνατότητες, την πίστη και το πάθος του Βασίλη Μιχαλολιάκου για ένα Πειραιά ανώτερο, λαμπρό, επιβλητικό και πραγματικά μεγάλο, συστρατεύτηκα μαζί του και κατεβαίνω στο πλευρό του ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Στο πλαίσιο αυτό, ζητώ την ψήφο σας, για να ολοκληρωθεί το έργο της δημιουργίας ενός Πειραιά ανανεωμένου, ισχυρού, υπερτοπικού.

Ενός Πειραιά όπως τον ονειρευόμαστε και τον θέλουμε. Με τη σιγουριά ότι θα τύχω της εμπιστοσύνης σας, και θα έχω τη μεγάλη τιμή να με στηρίξετε και πάλι, γιατί τώρα μέσα από ένα συνδυασμό που θα μπορέσει να διοικήσει το Δήμο, θα έχω τη δυνατότητα να κάνω πολύ περισσότερα για την πόλη που λατρεύουμε. Σας περιμένω στις 18 Μαΐου, στις κάλπες του αγώνα και της νίκης, που θα ανοίξουν το δρόμο στον Πειραιά που μας αξίζει, τον Πειραιά των ονείρων μας, τον δικό μας Πειραιά.

VOUGIOUKLAKIS2

 

 


 



Σχετικά άρθρα