Εφημερίδα Κοινωνική

Στις γειτονιές της Παλαιάς Κοκκινιάς o Δήμαρχος

 Breaking News

Στις γειτονιές της Παλαιάς Κοκκινιάς o Δήμαρχος
03 Μαΐου 2014

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, συνοδευόμενος από υποψηφίους Δημοτικούς και Κοινοτικούς συμβούλους, επισκέφθηκε τις γειτονιές της Παλαιάς Κοκκινιάς και συνομίλησε με κατοίκους.

Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας με τους κατοίκους της Παλιάς Κοκκινιάς αφού τους ευχαρίστησε για την ζεστή υποδοχή και τα καλά τους λόγια, τόνισε:

«Γνωρίζετε πολύ καλά πριν 3,5 χρόνια τι παρέλαβα, όταν ανέλαβα τη Δημοτική Αρχή. Τα σκουπίδια έπνιγαν την πόλη. Έπνιγαν και την Παλιά Κοκκινιά. Ξεβρομίσαμε την πόλη σε λιγότερο από 60 ημέρες που σας είχα υποσχεθεί.

Το έργο που έχει γίνει στα 3,5 χρόνια είναι τεράστιο. 129 Έργα πνοής για τον Πειραιά, για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, για το αύριο της πόλης της καρδιάς μας. Σκεφτείτε ότι σε συνθήκες εθνικής φτώχειας, στον Πειραιά βάλαμε ψηλά τον πήχη και καταφέραμε και δημιουργήσαμε ένα τεράστιο έργο συνολικού ύψους 100.000.000 ευρώ, το οποίο αλλάζει την εικόνα της πόλης.

Σκύψαμε πάνω από τις ανάγκες των συμπολιτών μας, εξασφαλίζοντας σε όλους το δικαίωμα να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση, να έχουν στέγη να κοιμηθούν, γιατρό και φάρμακα. Κανένα παιδί οικογένειας που ζει στην πόλη μας δεν έμεινε χωρίς Βρεφονηπιακό Σταθμό, στηρίζοντας την εργαζόμενη και άνεργη μητέρα.

Αναβαθμίσαμε κοινόχρηστους χώρους, αυξήσαμε το φυτικό πράσινο. Κάθε ημέρα κάνουμε την πόλη μας καλύτερη. Η δύναμή μου είστε εσείς, οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες, γιατί Μας Ενώνει ο Πειραιάς.»

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ως Δημοτική Αρχή δημιουργούμε εκείνες τις συνθήκες ώστε να έρθουν επιχειρηματίες να επενδύσουν στην πόλη μας, στο λιμάνι μας, στον τουρισμό μας. Κάνουμε έργα υποδομής που ποτέ δεν είχαν γίνει στον Πειραιά.

Ως Δημοτική Αρχή δημιουργήσαμε την Εστία Νεανικής Επιχειρηματικότητας για να βοηθήσουμε τα παιδιά του Πειραιά. Ως Δημοτική Αρχή αξιοποιούμε τα ευρωπαϊκά προγράμματα για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Ο αγώνας μας, για εργασία, κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, για πραγματική δημοκρατία κόντρα στη διαπλοκή και στα συμφέροντα συνεχίζεται».

 


Σχετικά άρθρα