Εφημερίδα Κοινωνική

Συνεστίαση ΠΑΣΟΚ στο Μικρολίμανο

 Breaking News

Συνεστίαση ΠΑΣΟΚ στο Μικρολίμανο
14 Μαΐου 2014

Τη Παρασκευή 9 Μαΐου, το ΠΑΣΟΚ Πειραιά της Β΄ Κοινότητας πραγματοποίησε συνεστίαση σε γνωστό μαγαζί του Μικρολίμανου Καστέλλας εν όψει της προεκλογικής περιόδου των Ευρωεκλογών.

Ο γραμματέας της οργάνωσης κ.Αντώνης Λίλας υποδέχθηκε τη κεντρική ομιλήτρια που ήταν η Ευρωβουλευτής κα Σιλβάνα Ράπτη και τους καλεσμένους φίλους του ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ αυτών διακρίναμε: τους υποψηφίους δημάρχους Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και κ. Ιωσήφ Βουράκη, τον πρώην βουλευτή κ. Δημήτρη Καρύδη, τον πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. κ. Χρήστο Πάλλη τον πρώην Αντινομάρχη κ. Γιώργο Αρκαλάκη, ενώ το «παρών» έδωσαν οι τέως Αντιδήμαρχοι: Αλέκος Βασιλείου, Σωτήρης Κακαΐτσας, Στέλιος Γαϊτανάρος, ο τ. Γενικός Δ/ντης της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρης Κρητικός, οι πρώην πρόεδροι Β΄ Διαμερίσματος Σταύρος Στεφανάτος και Ζωή Κεχαγιά, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Παρασκευή Αλεξανδράτου και Γιώργος Αμανατίδης, ο τέως πρόεδρος του Ε΄ Διαμερίσματος κ. Λεωνίδας Μελάς, το στέλεχος από την ΕΛΙΑ κ. Νίκος Μπίστης, η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κα Νίτσα Βλασσοπούλου, και πολλοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ Πειραιά.


 Σχετικά άρθρα