Εφημερίδα Κοινωνική

Συγκέντρωση στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα

 Breaking News

Συγκέντρωση στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα
12 Μαΐου 2014

O Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, επισκέφθηκε γειτονιές και καταστήματα του Άγιο Δημήτρη, στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής.

Οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες υποδέχθηκαν με ικανοποίηση τον κ. Μιχαλολιάκο, τον ευχαρίστησαν για τα μεγάλα έργα πνοής στην πόλη και για τους αγώνες του, για την καθαριότητα και τη βελτίωση της εικόνας της περιοχής τους.

Ο κ. Μιχαλολιάκος, μιλώντας σε κατοίκους τόνισε:

«Από την πρώτη ήμερα που οι πολίτες με εμπιστεύτηκαν δημιουργήσαμε μια ισχυρή συμμαχία : Δημοτική Αρχή- Εργαζόμενοι και Πολίτες. Καταφέραμε και αλλάξαμε την όψη της πόλης. Σήμερα ο Πειραιάς είναι από τις πιο καθαρές πόλεις της Ελλάδας. Φροντίσαμε τις γειτονιές της πόλης. Εκσυγχρονίσαμε το στόλο καθαριότητας με 21 νέα αυτοκίνητα αποκομιδής.

Αναπλάσαμε το Πάρκο Δηλαβέρη και το κάναμε το ωραιότερο άλσος του λεκανοπεδίου. Ένα χώρο εγκαταλελειμμένο που είχε γίνει στέκι παραβατικών και είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. 26 στρέμματα πρασίνου, με πέντε καινούργιες παιδικές χαρές και τώρα κατασκευάζεται μικρό υπαίθριο θεατράκι, γήπεδο μπάσκετ και ο μεγαλύτερος Βρεφονηπιακός Σταθμός στο σπίτι του αείμνηστου ευεργέτη της πόλης μας Κρίτωνα Δηλαβέρη, για τα μικρά και μεγάλα παιδιά της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας και όχι μόνο. Η δύναμή μας είστε εσείς, οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες γιατί Μας Ενώνει ο Πειραιάς.»

 


Σχετικά άρθρα