Εφημερίδα Κοινωνική

Σ. Κασιμάτης: «Ο συνδυασμός ήταν και παραμένει ανεξάρτητος από κομματικές δεσμεύσεις»

 Breaking News

Σ. Κασιμάτης: «Ο συνδυασμός ήταν και παραμένει ανεξάρτητος από κομματικές δεσμεύσεις»
13 Μαΐου 2014

Ο συνδυασμός του Σταύρου Κασιμάτη « Πολίτες για τον Κορυδαλλό» δημοσίευσε το εξής άρθρο στα κοινωνικά δίκτυα , αλλά και στο ιστολόγιο του συνδυασμού, απαντώντας σε φήμες που τον παρουσιάζουν να λαμβάνει κομματική στήριξη :

“Κυκλοφορούν ήδη στην πόλη με ανώνυμα ψευδή δημοσιεύματα διαδίδοντας σκοπίμως ότι ο συνδυασμός στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ και ετοιμάζονται να διακινήσουν έντυπο για να παραπλανήσουν τους ψηφοφόρους.

Δηλώνουμε απερίφραστα ότι ο συνδυασμός ήταν και παραμένει ανεξάρτητος από κομματικές δεσμεύσεις και αυτό το αποδεικνύει η σύνθεσή του, αφού στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται πολίτες οι οποίοι εκπροσωπούν όλο το φάσμα του Δημοκρατικού τόξου, αλλά και η άρνηση του Σταύρου Κασιμάτη να δεχτεί από οποιονδήποτε κομματικό σχηματισμό την επίσημη στήριξη, και κυρίως η στάση του στα επτά χρόνια διοίκησης του Δήμου απέναντι σε κάθε αντιλαϊκό μέτρο εις βάρος των συμπολιτών μας (χαράτσια, ΔΕΗ, απολύσεις, διαθεσιμότητες).

Η τεράστια αποδοχή του έργου του Σταύρου Κασιμάτη και του συνδυασμού «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» οδηγεί τους λασπολόγους και τους συκοφάντες να χάσουν την ψυχραιμία τους ξεπερνώντας κάθε όριο και κάθε μέτρο στην πολιτική αντιπαράθεση.

Όμως οι Κορυδαλλιώτες δεν απατώνται. Γνωρίζουν ότι ταυτότητα του συνδυασμού είναι ο Κορυδαλλός και χρίσμα του η επιλογή και η ψήφος των Κορυδαλλιωτών.”

 


Σχετικά άρθρα