Εφημερίδα Κοινωνική

Πως εξηγείται το ποσοστό της Ρένας Δούρου στον Πειραιά;

 Breaking News

Πως εξηγείται το ποσοστό της Ρένας Δούρου στον Πειραιά;
28 Μαΐου 2014

Κυριολεκτικά εκτοξεύτηκαν τα ποσοστά της Ρένας Δούρου στον τομέα Πειραιώς, κατά τον δεύτερο γύρο των εκλογών. Μεγάλα ποσοστά έλαβε και στη Δυτική Αθήνα. Θυμίζουμε ότι η Ρένα Δούρου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Αιγάλεω – γεγονός που ενισχύει ενδεχομένως και τα υψηλά ποσοστά σε αυτές τις περιοχές.

Οσον αφορά στην εκτόξευση που σημειώθηκε στον Πειραιά, αρκετοί τη συνδέουν και με το περίφημο δείπνο της Ρένας Δούρου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη τη νύχτα μετά την ομιλία της στην πόλη μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα ενώ άλλοι κάνουν λόγο για λάθος επιλογές του Γ. Σγουρού που απομάκρυνε τον Στ. Χρήστου από αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην περιοχή, αφού είχε διατελέσει και Δήμαρχος Κορυδαλλού.

Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για όσους οδήγησαν στην ήττα του Γιάννη Σγουρού έγραψε χθες ο «Μικροπολιτικός» στα ΝΕΑ: «Πολλά ράμματα έχει το “σγουραίικο” και για τη γούνα παλαιών πασόκων του Πειραιά, όπως των πρώην βουλευτών Γρηγόρη Νιώτη και Γιάννη Διαμαντίδη, καθώς λειτουργώντας υπέρ του Μώραλη στην ουσία “έθαψαν” τον Σγουρό. Υπήρξαν και οι πιο ακραίες ενέργειες- σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό, όπως αυτή του αδελφού πρώην βουλευτή, ο οποίος φαίνεται να έδωσε καθαρή γραμμή στους πασόκους να ψηφίσουν Δούρου!»


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ