Εφημερίδα Κοινωνική

Πέτρος Περιμένης – Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου

 Breaking News

Πέτρος Περιμένης – Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου
15 Μαΐου 2014

Είναι γιος του Βασιλείου και της Ουρανίας Περιμένη, γεννήθηκε στις 10-10-1969 στον Πειραιά όπου κατοικεί μέχρι και σήμερα, στη γειτονιά των Μανιάτικων.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Γιαννιά και έχουν τέσσερα παιδιά.

Απεφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Πειραιά με βαθμό 18 8/12.

1987 Εισήχθη στη Σχολή Διοίκησης & Οικονομίας Τμήμα Marketing με υποτροφία από το ΙΚΥ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών) στα ΤΕΙ Αθηνών.

2010 HND in Counseling & Psychology (Higher National Diploma) με βαθμό distinction (άριστα) από το κολλέγιο Mediterranean College στην Αθήνα.

2011 Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Πιστοποιητικό επιμόρφωσης στην «Εκπαιδευτική Ψυχολογία»

2011 Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Πιστοποιητικό επιμόρφωσης στην «Προσωπική Ανάπτυξη – Βελτίωση – Life Coaching»

2012 Diploma in applied Life Coaching από Athens Coaching Academy – Ερευνητικό κέντρο Συμβουλευτικής & Ψυχοθεραπείας

2013 Παρακολούθηση προγράμματος ειδίκευση στη Συστημική-Υπαρξιακή Συμβουλευτική/Ψυχοθεραπεία «Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας & Συμβουλευτικής»

Επιχειρηματίας ασχολείται με τα αδέλφια του στον τομέα της Ναυτιλίας με την οικογενειακή τους επιχείρηση Perimenis Electrical Services που πετυχημένα έχει εδραιωθεί στον χώρο από το 1946, και παράλληλα παρέχει υπηρεσίες Συμβ. Υποστήριξης.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Η Γειτονιά μας», μέλος της UNESCO και του Συλλόγου «Φροντίδα» για την ενημέρωση και συμπαράσταση ατόμων με εγκεφαλική παράλυση, νοητική υστέρηση και σύνδρομο down.

Πιστεύει πως ο Πειραιάς μπορεί και μας ενώνει!

Με ψυχή και όραμα!

 


Σχετικά άρθρα