Εφημερίδα Κοινωνική

Παρουσίαση και βράβευση ΜΑΡΙΝΑΚΗ – ΜΩΡΑΛΗ στο εστιατόριο VAMMOS στο «Γ. Καραϊσκάκης»

 Breaking News

Παρουσίαση και βράβευση ΜΑΡΙΝΑΚΗ – ΜΩΡΑΛΗ στο εστιατόριο VAMMOS στο «Γ. Καραϊσκάκης»
02 Μαΐου 2014

Στον υπέροχο χώρο του εστιατορίου VAMMO’S, που βρίσκεται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού πραγματοποίησε συγκέντρωση-συνεστίαση για τα μέλη του και ταυτόχρονα παρουσίασε τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.

Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Δαρίβας μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους όπου μεταξύ άλλων διακρίναμε: τον κ. Πέτρο Κόκκαλη, τον επίτιμο πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, από την Ε.Π.Σ.Π. τον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Χολέβα τον Γεν. αρχηγό του Ολυμπιακού κ. Σάββα Θεοδωρίδη, τον τ. Γενικό Δ/ντη της ΔΗΡΑΠ κ.Δημήτρη Κρητικό, τον πρόεδρο βετεράνων της Ε.Π.Σ.Π. κ. Σιδηρόπουλο και πολλούς παλαιμάχους διαφόρων εποχών του Ολυμπιακού.

Ακολούθησε ομιλία του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος σημείωσε: «Βλέπετε ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα φωτεινό παράδειγμα. Στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και στον Πειραιά μας. Εδώ ζούμε, εδώ δουλεύουμε. Μπορούμε να κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω σε αυτή την κατεύθυνση».

Η κα. Ειρήνη Νταϊφά παρέλαβε ένα βραβείο από τον κ. Σάββα Θεοδωρίδη, στη μνήμη του πατέρα της. Την στήριξή τους προς τον Συνδυασμό και την υποψηφιότητα του κ.Μώραλη εξέφρασαν μεγάλοι άσοι του παρελθόντος.

10A

 

 


Σχετικά άρθρα