Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΗΛΙΑΣ : ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 Breaking News

ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΗΛΙΑΣ : ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
16 Μαΐου 2014

Βιώνοντας καθημερινά τις δύσκολες στιγμές που ζει η χώρα μας αλλά και ορισμένοι συνδημότες μας, ασπαζόμενος το δόγμα ότι τίποτα γύρω μας δεν μας χαρίζεται, αλλά όλα κατακτούνται όταν συμμετέχουμε και αγωνιζόμαστε, και έχοντας οικογενειακή έφεση την ενασχόληση με τα δρώμενα στον Δήμο μας, καθώς ο πατέρας μου για τουλάχιστον 30 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δήμο μας, κυρίως στο τμήμα πρασίνου, αποφάσισα και εγώ να συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ», που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι έχει την εμπειρία, την θέληση αλλά και την ικανότητα, να αγωνιστεί για έναν Πειραιά σύγχρονο αλλά και ανθρώπινο.

Γεννημένος στον Πειραιά το 1979 ο Παπασταμάτης Ηλίας γεννήθηκε το 1979 στον Πειραιά από λαϊκή οικογένεια. Ο πατέρας του είναι υπάλληλος στον Δήμο Πειραιά με πολυετή υπηρεσία στον τομέα πρασίνου και παρκοτεχνίας και η μητέρα του με οικιακά. Απόφοιτος το 1997 από το 1ο Γενικό Λύκειο Πειραιά. Αποφοίτησε σαν ειδικός κινησιοθεραπείας το 1999. Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία ως Δόκιμος επί 21 μήνες με ιδιότητα του κινησιοθεραπευτή στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο. Η αγάπη του για τα πλοία και τη θάλασσα τον κέρδισαν, και έτσι αποφάσισε να συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση πάνω στις ναυπηγοξυλουργικές εργασίες. Έτσι ίδρυσε μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στις ναυπηγοεπισκευαστικές-ξυλουργικές εργασίες κρουαζιερόπλοιων και σκαφών αναψυχής, όπου κινείται με επιτυχία τα τελευταία 12 χρόνια.

 


Σχετικά άρθρα