Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Πειραιάς «ψήφισε» Ηλία Μάκρα

 Breaking News

Ο Πειραιάς «ψήφισε» Ηλία Μάκρα
15 Μαΐου 2014

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου, πραγματοποίησε την προεκλογική του συγκέντρωση ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου «Μας ενώνει ο Πειραιάς» κ. Μάκρας Ηλίας.

Περισσότεροι από 500 φίλοι του στάθηκαν στο πλευρό του, κατακλύζοντας την αίθουσα το απόγευμα της Δευτέρας. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κ. Μάκρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του καταχειροκροτήθηκε, αφού κατάφερε να συγκινήσει τους παρευρισκόμενους.

Στην ομιλία του ο γνωστός Πειραιώτης γιατρός στάθηκε στο έργο που έχει κάνει η νυν Δημοτική Αρχή, ενώ επεσήμανε μεταξύ άλλων : «Εάν η συγκέντρωση ενός απλού υποψήφιου δημοτικού συμβούλου, όπως ο υποφαινόμενος, είναι τόσο μαζική τόσο θερμή, τόσο αληθινή, τόσο ποιοτική και συνεκτική, μπορείτε να φανταστείτε τον Θρίαμβο της Κυριακής. Θρίαμβος που θα απαντήσει τελεσίδικα ότι “Ο Πειραιάς έχει Δήμαρχο’’ τον Βασίλη Μιχαλολιάκο», δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα νίκης για το συνδυασμό του.

Επιπλέον, στην ομιλία του ανέφερε ότι θεωρεί τον εαυτό του «γιατρό του λαού» γιατί έχει πολύ καλές σχέσεις με όλους τους ασθενείς του ενώ αναφορικά με τη σχέση που έχει με τον Πειραιά ανέφερε χαρακτηριστικά : « Δεν χρειάζεται να σας συστηθώ, θέλω μόνο να σας υπενθυμίσω ότι είμαστε οικογένεια ενός αιώνα στον Πειραιά.»

Την εκδήλωση αυτή αγκάλιασαν, πέρα από τους συγγενείς και φίλους, εξέχουσες προσωπικότητες της πόλης όπως οι κ.κ. Βουλευτής Κώστας Κατσαφάδος, Περικλής Αλεβίζος Πρόεδρος του 1ου ΥΠΑ, Αντώνης Στελιάτος Πρόεδρος Εφοπλιστών Σκαφών Αναψυχής, Γεράσιμος Μπουγάς Αντιπρόεδρος του Ελληνο-ουκρανικού επιμελητηρίου, Μιχάλης Τσιφάκης Πρόεδρος Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος, Νίκος Παπαγιαννάκης Πρόεδρος Φιλολογικής Στέγης, Μαρία Καραγκιοζοπούλου, Χρήστος Καμπούρης Αν. Διοικητής Νοσοκομείου Μεταξά, Δημοσθένης Σταματάτος Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκαιας – Ρέντη. Επίσης εκεί ήταν οι Γιώργος Χατζηγεωργίου από την Ελληνογαλλική Σχολή, ο Νίκος Παρασκευόπουλος στέλεχος της Golden Union, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Χρήστος Ζαντέρογλου, οι παλαίμαχοι του Εθνικού Αντρέας Αντωνάτος και Στράτος Μαδιωνίτης, ο γεν Διευθυντής του ΟΑΚΑ και παλαίμαχος Βολεϊμπολίστας Καβαλιεράκης Παναγιώτης και ο Λευτέρης Μάκρας, πρωταθλητής Ελλάδας και Βαλκανιονίκης στην επιτραπέζια αντισφαίριση. ,

Το «παρών» επίσης έδωσαν οι υποψήφιοι διαμερισματικοί σύμβουλοι κ.κ. Αγαλόπουλος Δημήτρης, Περπερίδου Άννα, Εμμανουήλ Καρύνος, Πανταζής Γερονικολός, και Ζαχαρούλα Γεωργιάκου.

 


Σχετικά άρθρα