Εφημερίδα Κοινωνική

Ο Γιάννης Δημητριάδης στα ηνία του Πόρου

 Breaking News

Ο Γιάννης Δημητριάδης στα ηνία του Πόρου
21 Μαΐου 2014

Ο Γιάννης Δημητριάδης θριάμβευσε στον Πόρο με ποσοστό 56% και από την 1η Σεπτεμβρίου θα αναλάβει τα καθήκοντα του στο Δημαρχείο του νησιού.

Αμέσως μετά τα πρώτα αποτελέσματα οι φίλοι της Αλλαγής Πορείας όπως ήταν αναμενόμενο μεταφέρθηκαν στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού. Ο κ. Δημητριάδης, εμφανώς συγκινημένος μίλησε στο ενθουσιασμένο κοινό και μεταξύ άλλων είπε «Η νίκη είναι όλου του Πόρου. Όλη η κοινωνία του Πόρου πρέπει να πανηγυρίσει σήμερα την αλλαγή πορείας του νησιού».

Όσα ακούσατε στην προεκλογική περίοδο από εμάς, δεν ήταν υποσχέσεις και λόγια του αέρα για να κερδίσουμε την ψήφο σας. Όλα αυτά ήταν αληθινές κουβέντες και όλα θα γίνουνε πράξη. Ανοίγουμε την αγκαλιά μας και καλούμε τους αντιπάλους μας να έρθουν εδώ και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί γιατί τα επόμενα πέντε χρόνια, θα είμαστε η δημοτική αρχή όλου του Πόρου. Δεν θα έχουμε διαχωριστικές γραμμές. Δεν θα έχουμε παραταξιακές αγκυλώσεις. Δεν θα εξυπηρετούμε τα συμφέροντα των φίλων μας και των οικογενειών μας. Θα εξυπηρετούμε τα συμφέροντα όλων των Ποριωτών».

 


 



Σχετικά άρθρα