Εφημερίδα Κοινωνική

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ στηρίζει Μιχαλολιάκο

 Breaking News

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ στηρίζει Μιχαλολιάκο
12 Μαΐου 2014

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φίλων Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ο αντιπρόεδρος Τυροκόμος Μιχάλης και ο Γ.Γ. Κουλιζάκης Κωνσταντίνος καθώς και τα μέλη, λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίζονται στην πόλη του Πειραιά σχετικά με τις Δημοτικές Εκλογές, ανακοινώνουν τα εξής:

«-Η πλειονότητα των φίλων του Εθνικού συντάσσεται με τον σημερινό Δήμαρχο κύριο ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, ο οποίος κατά την διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων του αντιμετώπισε ισότιμα τα δύο ιστορικά σωματεία του Πειραιά.

-Θεωρούμε πρόκληση ότι οι υπαίτιοι για την σημερινή κατάσταση του ιστορικού του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. να παρουσιάζονται ως ενδιαφερόμενοι για την μελλοντική του πορεία.

-Δεν ξεχνάμε ποιος και με ποιο τρόπο ήταν η αφορμή να εκδιωχθεί ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. από το Καραϊσκάκη και να στερηθεί την ιδιοκτησία της λέσχης του στην πλατεία Αλεξάνδρας. Άραγε ο υπαίτιος τόσο ασθενή μνήμη έχει;

-Για να μην ανατρέξουμε παλαιότερα και θυμηθούμε με ποιο τρόπο αποστερήθηκε ο Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. δικούς του αθλητές (όπως Ιωάννου, Βαλλιάνος και πολλοί άλλοι) και την κατάληξη του πρωταθλήματος πόλο το 1969.

-Εμείς οι φίλαθλοι του Εθνικού έχουμε μνήμη, θέληση και πίστη να αγωνιστούμε για τα συμφέροντα του σωματείου μας. Φθάνει πια η υποκρισία και ο Φαρισαϊσμός».

 

 


Σχετικά άρθρα