Εφημερίδα Κοινωνική

Μόσχου Βασίλειος – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής: Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας πάει Ευρώπη

 Breaking News

Μόσχου Βασίλειος – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής: Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας πάει Ευρώπη
21 Μαΐου 2014

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα εκπροσωπήσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τους Έλληνες που δεν συνθηκολογούν. Το κόμμα Πολιτικής Πρωτοβουλίας των εν αποστρατεία Αξιωματικών, αποφάσισε να διεκδικήσει την παρουσία του στις Βρυξέλλες, μετά από σύσσωμη απόφαση της συνεδρίασης της Κεντρικής του Επιτροπής.

Με δυναμική παρουσία σε όλες τις συνεδριάσεις του κόμματος, υποψήφιος Ευρωβουλευτής «κατεβαίνει» ο Αξιωματικός εα (Γ Πρόεδρος Συνδ. Βετεράνων Αξ/κων Ενόπλων Δυνάμεων ΜΑ) και παράλληλα ζωγράφος – γλύπτης, μέλος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και πλέον Πρόεδρος της ΠΕΦΟ ζωγράφων, γλυπτών, χαρακτών κ. Μόσχου Βασίλειος.

O Βασίλειος Μόσχου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1949. Σπούδασε Μηχανολόγος – Μηχανικός με εξειδίκευση στην Τοπογραφία. Έκανε την πρώτη του προσπάθεια στον πολιτικό στίβο ως υποψ. Βουλευτής Κορινθίας το 1989. Διετέλεσε δημ. σύμβουλος του δήμου Μεγαρέων Αττικής και πρόεδρος της Άνω Κινέττας για 18 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, δημιούργησε το δασολόγιο Κινέττας και εκπόνησε μελέτη για την ένταξη της περιοχής στο Σχέδιο Πόλης. Είναι ακόμα μέλος σε πάρα πολλά σωματεία.

Βασικές θέσεις του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας: Η ακύρωση του Μνημονίου, αλλαγή εκλογικού συστήματος, αναδιοργάνωση της Δημόσιας Διοίκησης, καθορισμός ΑΟΖ και εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου και επαναπατρισμός των λαθρομεταναστών.

Τηλ : 6944288114 email : [email protected]

 

 


 Σχετικά άρθρα