Εφημερίδα Κοινωνική

Μήνυμα και Ευχές του Δημάρχου Κορυδαλλού για τους Υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014

 Breaking News

Μήνυμα και Ευχές του Δημάρχου Κορυδαλλού για τους Υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014
28 Μαΐου 2014

Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σ. Κασιμάτης, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων δήλωσε τα εξής :

“Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί Μαθητές,

Αύριο ξεκινά η πρώτη μάχη της ζωής σας για την εκπλήρωση του στόχου εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η σκέψη και η αγωνία όλων μας είναι κοντά σας. Μετά από δώδεκα χρόνια εκπαιδευτικής διαδικασίας, με τη συνεχή στήριξη των εκπαιδευτικών σας, κερδίσατε εφόδια και γνώσεις για να αναμετρηθείτε με τον εαυτό σας, με τους κόπους και τις προσπάθειές σας και να βγείτε νικητές, αξιοποιώντας τα αποτελέσματα της εκπαίδευσής σας.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας από τους δρόμους προς την επιτυχία και την καταξίωση αλλά δεν είναι ο μόνος. Δώστε αυτή τη μάχη με αισιοδοξία και καθαρό νου έχοντας πάντα την βεβαιότητα ότι κανένας από τους κόπους και τις προσπάθειές μας για την κατάκτηση της ζωής δεν είναι μάταιος. Τα όνειρα, οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας θα έχουν πάντα και άλλες διεξόδους, μέσω της δουλειάς , της συνεχούς προσπάθειας, της δια βίου μάθηση.

Κερδίστε μέσα από κάθε ευκαιρία το μέλλον, γιατί σας ανήκει.

Ο Δήμος μας στάθηκε αρωγός σε κάθε στιγμή των μαθητικών σας χρόνων. Να έχετε τη βεβαιότητα ότι θα είμαστε κοντά σας και στην ενήλικη ζωή σας για να στηρίζουμε τα οράματά σας.

Εύχομαι από καρδιάς κάθε επιτυχία και δύναμη τόσο σʼ εσάς όσο και τις οικογένειές σας, που σε τόσο δύσκολους καιρούς αποτελούν την στέρεη βάση για να ξεδιπλώσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.

Με φιλικούς χαιρετισμούς , Σταύρος Κασιμάτης”

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ