Εφημερίδα Κοινωνική

«Με τα χέρια δημιουργώ, με το σώμα εκφράζομαι» στο Αιγάλεω

 Breaking News

«Με τα χέρια δημιουργώ, με το σώμα εκφράζομαι» στο Αιγάλεω
21 Μαΐου 2014

Για δεύτερη χρονιά ο Δήμος Αιγάλεω, οι εργαζόμενοι στους Παιδικούς Σταθμούς και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου διοργάνωσαν την πολύ όμορφη γιορτή «Με τα χέρια δημιουργώ, με το σώμα μου εκφράζομαι» για μικρούς και μεγάλους.

Όλοι διασκέδασαν με τη ψυχή τους! Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να δημιουργήσουν με υδάτινα παιχνίδια, θαλασσινές και γύψινες κατασκευές, κατασκευή κούκλας, κηπουρική, γευσιγνωσία, θεατρικό παραμύθι, κηροπλαστική, κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά και πολλά άλλα.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ.Χρήστος Καρδαράς ευχαρίστησε και τους εργαζόμενους των Παιδικών Σταθμών και τον Υπεύθυνο τον Παιδικών Σταθμών κ.Γ.Δημητρίου και για την πραγματοποίηση της πολύ επιτυχημένης εκδήλωσης αλλά και για την αγαστή συνεργασία τους.

Ο κ.Καρδαράς υπογράμμισε ότι η γιορτή αυτή, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη χρονιά πέρυσι, είναι αποτέλεσμα του νοικοκυρέματος των παιδικών σταθμών, της περικοπής των λειτουργικών τους εξόδων κατά 1.000.000 ευρώ κάθε χρόνο, της κάλυψης όλων των αιτήσεων, της πιο δίκαιης καταβολής των τροφείων και της υπερπροσπάθειας όλων των εργαζομένων. Σε αυτό το υγιές περιβάλλον λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών μπορούν να διοργανώνονται τέτοιες γιορτές και να χαίρονται όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και οι γονείς τους και οι εργαζόμενοι και όλοι όσοι συμμετέχουν.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ