Εφημερίδα Κοινωνική

Μας περιμένει δουλειά! ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ γρήγορα από τον προεκλογικό «εαυτό» του;

 Breaking News

Μας περιμένει δουλειά! ΓΙΑΤΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ γρήγορα από τον προεκλογικό «εαυτό» του;
22 Μαΐου 2014

Την ώρα που στην πόλη μας οι υποψήφιοι Δήμαρχοι «κονταροχτυπιούνται» για τον δημαρχιακό θώκο, η διοίκηση του ΟΛΠ κάνει τα αδύνατα – δυνατά να μην χάσει ο Πειραιάς τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Χθες, ο πρόεδρος της τοπικής Βουλής της πόλης της Βρέμης, εκεί όπου γίνονται οι «ζυμώσεις» για τις πόλεις – λιμάνια που θα φιλοξενήσουν τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Ναυτιλίας, ανακοίνωσε παρουσία του κ. Σταύρου Χατζάκου Γεν. Δ/ντή του ΟΛΠ Α.Ε. ότι ο Πειραιάς και το Λιμάνι του θα φιλοξενήσουν -και επίσημα- την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ναυτιλίας το Μάιο του 2015 (δηλαδή σε 1 χρόνο ακριβώς!). Ταυτόχρονα, ορίσθηκαν οι πόλεις – λιμάνια που θα φιλοξενήσουν τις Ευρωπαϊκές Ημέρες Ναυτιλίας το διάστημα 2016-2019: Τούρκου, (Φινλανδία), Πουλ (Ηνωμένο Βασίλειο), Μπουργκάς (Βουλγαρία), Λισαβόνα (Πορτογαλία).

Έτσι, ο Μάιος 2015 καθίσταται ένας πολύ σημαντικός μήνας για τη ναυτιλία, τη λιμενική βιομηχανία, το λιμάνι και την πόλη του Πειραιά, αφού στην περιοχή μας θα διεξαχθούν κορυφαία γεγονότα, δράσεις ιδιαίτερης σημασίας και προβολής. Προς αυτόν τον σκοπό, πρέπει όλοι φορείς του Πειραιά να βγουν άμεσα από το προεκλογικό «story» και να υπάρξουν συνεννοήσεις για την ολοκλήρωση των οργανωτικών διαδικασιών.


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ