Εφημερίδα Κοινωνική

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : «Εγώ έχω μάθει να βγαίνω μπροστά, δεν μασάω τα λόγια μου!»

 Breaking News

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : «Εγώ έχω μάθει να βγαίνω μπροστά, δεν μασάω τα λόγια μου!»
12 Μαΐου 2014

Για το όραμά του για τον Πειραιά και την απόφαση του να στηρίξει τον Γιάννη Μώραλη και να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του, μίλησε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης στον ALPHA.

Αναφερόμενος στα έργα που πρέπει να γίνουν στον Πειραιά, υπογράμμισε πως χρειάζονται τουλάχιστον πέντε και γι” αυτό τόνισε: «Ο Γιάννης Μώραλης θα έχει όλο το χρόνο μπροστά του να αφιερωθεί στον Πειραιά. Ο δικός μου ρόλος είναι πέντε έργα τα οποία έχουμε πει ότι θα φτιάξουμε και μπορούμε να τα φτιάξουμε. Είτε με δωρεές, είτε με μια σωστή διαχείριση, είτε με το ΕΣΠΑ, αυτά θα γίνουν. Είναι μια δέσμευση δική μου που μέχρι να γίνουν αυτά τα έργα θα το προσπαθήσω, θα το πετύχω. Είναι ένα στοίχημα που έχω βάλει και μέχρι τώρα τα στοιχήματα τα κερδίζω».

Για το όραμά του για τον Πειραιά ο κ.Μαρινάκης τόνισε: «Η Ναυτιλία έχει να κάνει με τον Πειραιά, τα γραφεία μας είναι στον Πειραιά, γεννήθηκα, μεγάλωσα στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός είναι στον Πειραιά. Δεν μπορείς όταν βλέπεις διάφορα τα οποία δεν είναι σωστά, δεν σου αρέσουν, πολλοί φορείς της πόλης έχουν προβληματιστεί, κάποια στιγμή ορισμένοι άνθρωποι που μπορούν πρέπει να πάρουν μια πρωτοβουλία να τα φτιάξουν. Ο Γιάννης Μώραλης θα έχει όλο τον χρόνο μπροστά του να αφιερωθεί στον Πειραιά.

Παράλληλα ο κ.Μαρινάκης επιτέθηκε στον νυν δήμαρχο Πειραιά: «Ο Μιχαλολιάκος δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο. Είναι τραγικό για δικούς σου λόγους να απορροφήσεις τα προγράμματα, είναι ανίκανος να το κάνει. Ο Μώραλης θα είναι ο δήμαρχος. Μεταξύ Μιχαλολιάκου και Δρίτσα, προτιμώ τον κύριο Δρίτσα. Αν δεν είμαστε στον δεύτερο γύρο θα ψηφίσω Δρίτσα, δεν μασάω τα λόγια μου», είπε για την υποψηφιότητα ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα τόνισε πως στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη υπάρχουν και τέσσερις Παναθηναϊκοί. «Και Παναθηναϊκούς έχουμε και Αεκτζίδες έχουμε. Και ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού θέλει τον Πειραιά νικητή».

Απαντώντας μάλιστα στο ερώτημα εάν είναι ο «Μπερλουσκόνι της Ελλάδος», κάτι για το οποίο τον έχει κατηγορήσει ο Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Εγώ έχω μάθει να βγαίνω μπροστά, δεν μασάω τα λόγια μου. Αν ήθελα να φτιάξω κόμμα θα το έφτιαχνα και θα προσπαθούσα για το καλύτερο. Ο Μαρινάκης δεν έχει δουλειές με το Ελληνικό Δημόσιο, ούτε θα έχει δουλειές. Η μόνη του δουλειά, η οποία μόνο λεφτά βάζει, είναι ο Ολυμπιακός. Άρα το «Μπερλουσκόνι» είναι άκυρο. Καταλαβαίνω τον πανικό του κυρίου Μιχαλολιάκου και του κάθε Μιχαλολιάκου, όταν βλέπουν έναν άνθρωπο πετυχημένο, έναν άνθρωπο που αγαπάει τον Πειραιά, έναν άνθρωπο που ξέρουν ότι την επόμενη μέρα θα κάνει πράγματα, γιατί μπορεί να τα κάνει και θα τα κάνει, κατανοώ πως υπάρχει ένας μεγάλος πανικός και μπορεί μέσα στον πανικό σου να λες οτιδήποτε…».

Για το νόμο που απαγορεύει σε ιδιοκτήτες Offshore εταιριών να πολιτεύονται, τόνισε:

«Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και πρέπει να αλλάξει. Δεν μπορούν οι παραγωγικές τάξεις που ασχολούνται με τη ναυτιλία να εξαιρούνται από τις εκλογικές διαδικασίες. Οι offshore στην ναυτιλία είναι καθ’ όλα νόμιμες. Το θεωρώ άδικο, και δεν το λέω μονο για εμένα αλλά και για άλλα ικανά άτομα, να μην μπορούν να προσφέρουν. Το θεωρώ άδικο. Το άλλο κομμάτι είναι ο χρόνος.

Απασχολούμαι με τη δουλειά μου και τον Ολυμπιακό και δεν θα ήθελα να χρεωθώ μια τέτοια αποτυχία. Για αυτό θεωρώ πως ο Γιάννης Μώραλης είναι ο καταλληλότερος. Έχει δείξει ποιος είναι στον Ολυμπιακό, στη Σούπερ Λίγκα, είναι δοκιμασμένος. Προέρχεται από μια οικογένεια πολιτική και τα επόμενα χρόνια θα είμαστε περήφανοι για αυτόν και για τον Πειραιά».

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

 


Σχετικά άρθρα