Εφημερίδα Κοινωνική

Μαρία Μπουκουβάλα

 Breaking News

Μαρία Μπουκουβάλα
23 Μαΐου 2014

«Εγκάρδιο και μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μια αδιαπραγμάτευτη υπόσχεση, ότι σε περίπτωση εκλογής μου, θα σταθώ δίπλα σε όλους και καθέναν ξεχωριστά εξίσου…

Η επόμενη Κυριακή, είναι πολύ περισσότερο σημαντική , διότι σηματοδοτεί την έναρξη της πορείας του ΝΙΚΗΤΗ, για το πρώτο λιμάνι της χώρας…

Με δεδομένη τη νίκη του συνδυασμού μας, ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ και Δήμαρχο το Γιάννη Μώραλη, ο Πειραιάς εισέρχεται στην τροχιά της ουσιαστικής ανάπτυξης.

Η παρουσία όλων μας, στην μάχη των Εκλογών της Κυριακής 25/5/2014,είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη. Είναι νικηφόρα. Είναι πράξη ουσίας.

Ιδιαίτερα, όταν πληροφορούμαι, ότι ,τις ημέρες της προεκλογικής μας περιόδου, πέρασε σχεδόν εν κρυπτώ, η πώληση του 9,9% του μετοχικού της Ε.Υ.Δ.Α.Π., σε επενδυτή του εξωτερικού ( Από την Τράπεζα Πειραιώς, στον Αμερικανό επενδυτή George Paulson, έναντι του ποσού των 86.2 εκατ. ευρώ, ποσό απαξιωτικό, για μια υγιέστατη κερδοφόρο επιχείρηση, που ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙ!!!).

Με δεδομένο ότι , το υπ αριθμόν ένα κοινωνικό αγαθό, του νερού δηλαδή, εμπίπτει σταδιακά σε ιδιώτες και την έως σήμερα εμπειρία από παρόμοιες περιπτώσεις σε άλλες χώρες, όπου ιδιωτικοποιήθηκε το δίκτυο της ύδρευσης, εφιστώ την προσοχή σας. Πλείστα παραδείγματα, του τι ακολούθησε παρόμοια εγχειρήματα, δύνανται να αναφερθούν.

Όπως στη Χιλή, λ.χ., όπου πολίτες ζητιανεύουν, για ένα ποτήρι βρώμικο νερό, η στο Βερολίνο, όπου οι κάτοικοι μετά από δαπανηρότατες προσπάθειες, κατάφεραν να επαναφέρουν σε δημόσια συμφέροντα το δίκτυο τη πόλης τους. Είναι γεγονός, επίσης ότι οι ιδιώτες, λόγω προσπάθειας αποκομιδής υπέρογκων κερδών, συντηρούν το δίκτυο ελλιπώς, με αποτέλεσμα, την κάθετη πτώση της ποιότητος του παρεχομένου ύδατος.

Πιστεύω, ότι όλοι εκείνοι, που παίζουν με την ζωή, την ευημερία και το μέλλον των παιδιών μας, πρέπει να πάρουν ένα ηχηρό μήνυμα απόρριψης και απαξίωσης, την επόμενη Κυριακή. Ένα καλό μάθημα, ότι ο Έλληνας και μάλιστα ο Πειραιώτης, δεν καθίσταται οικονομικό υποζύγιο κανενός …Δεν αδιαφορεί για το μέλλον των απογόνων του. Υπερασπίζεται και τιμά, τον ιδρώτα και το αίμα των προγόνων του.

Ψηφίστε εκείνους, που αντιστέκονται!

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΝΙΚΗΤΗ, ΑΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΥΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΜΩΡΑΛΗ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!»

 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα