Εφημερίδα Κοινωνική

Μαρία Ανδρούτσου : Προεκλογική Μικροπρέπεια για τους δημοτικούς λαχανόκηπους

 Breaking News

Μαρία Ανδρούτσου : Προεκλογική Μικροπρέπεια για τους δημοτικούς λαχανόκηπους
02 Μαΐου 2014

Φωτιά έχει πάρει το προεκλογικό σκηνικό στον Δήμο Αγίου Δημητρίου. Ωστόσο, προβάδισμα φαίνεται να έχει η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου με την τελευταία ανακοίνωση που βγάζει απέναντι στα επικριτικά προς αυτήν δημοσιεύματα των πολιτικών της αντιπάλων.

Η ανακοίνωση της Δημάρχου : «Φορτωθήκαμε στις περασμένες εκλογές τη “λάσπη του αιώνος” γιατί τολμήσαμε να βάλουμε στο πρόγραμμα μας προεκλογικά τη δημιουργία “περιβολιών” στην πόλη μας.

Υλοποιήσαμε την υπόσχεσή μας. Στα αλήθεια με πολύ κόπο και μεράκι, και 45 μικρά περιβόλια με τους καλλιεργητές τους δίνουν έναν άλλο τόνο ζωής στην πόλη μας. Τα οφέλη πολλαπλά και μεγάλα, τα μεγαλύτερα είναι τα σχολεία που επισκέπτονται “τους λαχανόκηπους” και παίρνουν μια γεύση χειρωνακτικής εργασίας και βέβαια στην πράξη μαθήματα οικολογικής γεωργίας.

Ήρθε και η τηλεόραση, να την διώξουμε να μη βγει το ταπεινό “Μπραχάμι” στο γυαλί, ήρθε και το ραδιόφωνο με πολλές συνεντεύξεις και συγχαρητήρια, να μη βγούμε, να κρυφτούμε; Ήρθε και το C.N.N. με αφιέρωμα μίας ώρας εκπομπή και βγήκε η Δήμαρχος το καλύτερο. Και τώρα η προεκλογική μικροπρέπεια: Ήρθε ο κ. Θ. Κυριακίδης εκπροσωπώντας την “αριστερά της ανατροπής” – ΜΕΤΕΧΩ, να “ξηλώσει” αυτό το έργο με αστεία επιχειρήματα, να μειώσει τους καθιερωμένους πλέον λαχανόκηπους. Λυπούμαστε για την άγνοια και για την παράταξη ΜΕΤΕΧΩ. Στο πρόγραμμά μας σε αυτές τις εκλογές προτείνουμε δεύτερα περιβόλια στην άλλη μεριά της πόλης μας και εδώ θα είμαστε να σας προσκαλέσουμε στα εγκαίνια.»

 


 



Σχετικά άρθρα